Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Răsturnare neaşteptată de situaţie la Steaua

Recommended Posts

La insistenţele lui Reghecampf, Adi Rocha nu va pleca în iarnă, aşa cum patronul Stelei a anunţat.

Brazilianul va urma în iarnă un program special

 

adi-rocha.jpg?width=450&height=720

 

Cu 6 goluri marcate în Liga I, Adi Rocha a avut un început bun de retur, dar s-a stins pe parcurs. Forma jucătorului adus de la Chiajna a scăzut de la un meci la altul, iar Reghecampf i-a dat tot mai puţine şanse să joace din această cauză. Iar când a făcut-o, Rocha n-a impresionat.

 

Evoluţiile brazilianului adus pe 150.000 de euro l-au iritat şi pe Gigi Becali, care l-a pus în capul listei cu jucătorii care vor pleca la iarnă: " Băi, Reghe, te rog eu frumos, nu mai vreau să-l văd pe ăsta. Îţi fac toate poftele, joacă aşa cum vrei, ce vrei tu! Ai câştigat campionatul, nu mai zic nimic, dar, te rog, fă-mi plăcerea asta... Nu mai vreau să-l văd pe Rocha", i-a transmis şeful Stelei lui Laurenţiu Reghecampf.

 

Antrenorul grupării din Ghencea nu este însă de aceeaşi părere. Reghecampf încă mai cred în potenţialul lui Adi Rocha, despre care a spus în momentul transferului că trebuie să marcheze 15-20 de goluri numai în tur. Fostul fundaş al Stelei vrea să-l păstreze şi a avut o discuţie cu Gigi Becali în acest sens.

 

Reghecampf i-a transmis patronului Stelei că doreşte să-l păstreze pe Rocha şi-n perioada pregătirilor, unde va urma un program special. Antrenorul "roş-albaştrilor" i-a pregătit lui Rocha o serie de antrenamente care să-l scape de kilogramele în plus, dar şi să-l facă mai eficient în faţa porţii.

 

Un alt argument folosit de Reghecampf în faţa patronului a fost recuperarea investiţiei. În cazul în care Rocha va face o figură frumoasă în retur, cota jucătorului ar putea suferi unele îmbunătăţiri. Reghecampf a luat în calcul şi eşecul în planul său şi i-a spus lui Becali că nu se va mai opune plecării lui Rocha, în cazul în care acesta nu va impresiona nici după perioada de pregătiri.

 

 

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...