Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua a făcut scorul campionatului

Recommended Posts

Set pentru revenire: Concordia - Steaua 0-6

 

steaua.jpg?width=610

 

 

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a distanţat la zece puncte de locul secund

Steaua tocmai îşi trecuse în cont două înfrângeri consecutive, aşa că meciul de la Chiajna trebuia să fie prilejul ideal pentru băieţii lui Reghecampf să iasă din impasul neconcordant cu obiectivele trasate pentru acest sezon. Puteau face asta în faţa Concordiei, adică echipa care i-a scos pe roş-albaştri din Cupă. Ilie Stan s-a prezentat pe bancă la costum, parcă dorindu-şi să sărbătorească un nou rezultat mare. Numai că, din diverse motive, nu s-a bazat pe Niţă, Creţu şi Ispir, iar Paraschiv a rămas pe bancă. Şapte dintre jucătorii titulari ai gazdelor n-au mai mult de 22 de ani. Surprinzător, Concordia a început meciul cu mult chef de fotbal, dar minunea a ţinut doar un sfert de oră. Adică până când Chiricheş a şutat puternic de la 40 de metri, iar Cobrea a lăsat mingea să se strecoare pe sub el (15).

 

Killer Rusescu

A fost momentul în care jocul s-a schimbat definitiv. Steaua, care părea la fel de "puternică" precum în meciul cu Stuttgart, s-a metamorfozat brusc şi a redevenit echipa care a dominat campionatul în primele 16 etape. Iar puştii lui "Iliesta" au devenit doar nişte sparring partneri obosiţi. O greşeală de atitudine colosală, atunci când îl ai în faţă pe Raul Rusescu. Golgheterul Ligii I a stabilit încă dinainte de pauză un scor de neprezentare, prin două reuşite de vârf pursânge (33 şi 42). După a doua dintre ele, spectacolul s-a mutat pe bancă, unde unul dintre manageri avea propriul meci cu suporterii de la tribună, pe care însă nimeni, în afară de el, nu l-a înţeles.

 

La cabine, roş-albaştrii au luat parcă o supradoză de energizant, iar jucătorii lui Stan una de somnifere. În acest context avalanşa de goluri nu avea cum să nu devină şi mai puternică. Nikolic (50) şi Tănase (56) au demonstrat că Steaua ştie să şi marcheze cinci goluri, nu doar să primească. Câteva punguliţe cu lichid miraculos au intrat apoi în posesia jucători stelişti, care simţeau nevoia de revigorare, după risipa de efort. A venit şi golul şase, marcat de renegatul Rocha (76). Purece de la gazde a luat un "roşu" direct în minutul 83, cam degeaba, dar oricum nu mai conta.

Brusc, ne-am amintit şi de zâmbetul şugubăţ al managerului din Ghencea, care, imediat după ce liderul Ligii I fusese eliminat din Cupă la Chiajna, a prezis o victorie categorică, în campionat. Pentru el şi ai lui totul s-a terminat cu bine, iar calea spre titlul cu numărul 24 pare mai netedă ca niciodată.

Steaua nu a mai câştigat cu 6-0 din noiembrie 2006, când a spulberat-o pe FC Naţional

 

"Cei care au declarat despre noi că suntem într-o criză s-au cam pripit. Avem moral bun pentru meciul de la Copenhaga", Raul Rusescu, atacant Steaua

 

 

 

caseta.jpg?height=406&width=235

 

ECHIPELE DE START :

 

CONCORDIA: Cobrea - Belu, Fl. Ilie, Ghionea, Bambara - Leca, Popovici - Pană, Purece, Serediuc - Wellington

 

Rezerve: Iancu, Belica, D. Stan, And. Stan, Zuluf, Paraschiv, Ibric

 

STEAUA: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevic - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Rusescu, Tănase - Nikolic

 

Rezerve: Stanca, Filip, Prepeliţă, Martinovic, Dumitraş, Rocha, M. Costea

 

Arbitru: R. Petrescu, Ad Ghinguleac, V. Marinescu

 

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ma asteptam sa castige la un scor asa de mare :)) ,am zis ca 0-2 se termina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Umilinta totala. Daca o tin asa si cu echipele bune, poate o sa-mi revina spiritul de suporter al Stelei. Pana atunci, nu mai tin cu nimeni :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar vorbeam cu aka47 in GAME , si ii spuneam ca le da 6 - 7 , si iauite 6 - 0 24.gif . Ma bucur pentru ei , s-au si razbunat pentru eliminarea din cupa 1.gif. M-ia placut al doilea gol al lui RUSESCU 8.gif .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stau asa si ma gandesc cum am putut fi eliminati din cupa de catre Chiajna cand acum i-am batut cu 6-0 :)) in fine trecutul e trecut, pe moment ar trebui sa ne concentram sa ne calificam dupa primul loc in Europa, mai precis sa batem pe Copenhaga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai buna echipa din toate timpurile a Stelei zic eu :).

 

(Steaua86 a fost si ea o echipa unita si buna, dar fotbalul de pe atunci era unul mai slab).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desi sunt stelist, pana pe la 2-0 mi-a mirosit a blat. Dar cand am vazut cum merge jocul, a fost clar ca s-a jucat pe bune. Nu se fac blaturi cu scoruri de genul.

 

Despre joc, ce mai e de zis? Vorba lui Meme "a inceput Roland Garros-ul" :)) Rusescu e genial, pacat ca Piti nu-l vrea la nationala ca l-au facut astia din presa mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...