Jump to content

quZt

Members
  • Content Count

    3,175
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

quZt last won the day on 18 July 2014

quZt had the most liked content!

Community Reputation

310 Rising Star

About quZt

  • Rank
    I wanna touch the sky!
  • Birthday 08/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

24,586 profile views
  1. La multi ani fratele  meu :* 

     

  2. Numele filmului: Las Vegas Genul: Comedie Anul: 2013 Recomandati filmul si celorlalti?: Da O scurta descriere (facuta de voi in cateva cuvinte): O poveste de prietenie a 4 barbati care se reintalnesc dupa 40 de ani in Las Vegas la nunta unora dintre ei, e foarte tare si il recomand.
  3. Salut. http://forum.egaming.ro/topic/137922-respinspropunere-dezvoltare-sectiunii/ - am propus si eu aici, a 2-a pagina este raspunsul lui aSisTeNt cu privire la acest Market de care vorbesti si tu, iar eu ii dau dreptate. PRO, sa nu te supar desi nu cred ca ai sanse sa se aprobe.
  4. Un desen facut in 'graffity' care sa cuprinda numele comunitatii + adresa pe un perete. (bloc, gard, s.a.m.d) Sunt PRO la aceasta idee a ta imbunatatita cu ce am spus eu si sper ca cineva sa o poata realiza.
  5. Chiar daca este o chestie foarte complexa si dupa parerea mea necesita o munca si un timp foarte mare de lucru in cazul in care nu este neaparata nevoie de acest lucru, totusi eu sunt PRO deoarece este ceva foarte frumos si unic in cadrul comunitatii eGaming care ar putea ajuta umpic la partea de Design a forumului si implicit ar ajuta intr-o desfasurare mai buna a lucrurilor cu pozele postate si altele.
  6. In opinia mea, tot ce tine de eGaming si de campania de dezvoltare a comunitatii, orice lucru este benefic. In legatura cu acest concurs, nu cred ca este ceva foarte "WOW" incat sa se primeasca astfel de premii. O idee de concurs ar trebui sa fie structurata de pe acum, o idee ce sa se bazeze pe sarbatoarea mare ce va urma si anume "Pastele". Sunt de acord in principiu cu ideea ta, doar premiile mi se par umpic cam deplasate.
  7. In legatura cu prima parte, ID-ul de Steam la profil, sunt de acord din urmatoarele motive: - sunt cateva spatii care nu prea ne ajuta cu nimic (ex. Jabber, ICQ, s.a.m.d), iar inlocuirea lor cu acest lucru cred ca este benefica si aduce un plus mic. - o noua adresa de contact scrisa este de folos din simplul fapt ca unii poate stau mai mult pe Steam decat pe Yahoo Messenger si tot asa. In concluzie sunt PRO la prima sugestie, iar la a doua, sincer, nu-i vad rostul.
  8. Salut. Din cate stiu, oricine doreste sa aduca in comunitate un "plus" de energie si activitate printr-un server nou sau o competitie de orice fel, ii poate trimite un mesaj privat / E-Mail lui aSisTeNt sau George_Mihai, nu este indicat sa postezi in aceasta sectiune. In cazul acesta, ca sa-ti raspund la propunere, eu unul am doua variante de raspuns PRO & CONTRA. 1. Sunt PRO doar in cazul in care acest server o sa aibe un viitor de succes si un om cu experienta care sa se ocupe de el. (si aici ma refer la jucatori si organizare) 2. Sunt CONTRA in cazul in care nu se respecta ce am spus mai sus, motivul fiind unul foarte simplu: Lipsa de jucatorii pe celelalte servere existente. (Dupa cum vedem cu toti sunt 4 servere de Counter-Strike care dupa parerea mea nu sunt destul de pop.ulate incat sa se deschida si un al 5-lea server).
  9. Nota: 10(Zece). Nume film: Hitchcock. Video:
  10. Nota: 8 (Opt). Numele melodiei: Oceana - Say Sorry. Video: http://www.youtube.com/watch?v=ixBnrrkXTGg
  11. Artist: Aura Dione feat. Rock Mafia. Nume piesa: Friends. Video:
  12. Nota: 9 (Noua). Numele melodiei: Bosquito - Cand ingerii pleaca. Video:
  13. quZt

    Last hits

    Artist: Sunrise INC. Numele melodiei: Toate femeile pleaca. Data lansarii: 22.08.2012. Video:
  14. quZt

    Now playing

    Artist: Alessia. Nume piesa: Find me(ale, ale). Video:
  15. Nota: 9(Noua). Nume film: Parker. Video: Warn up - nerespectare regulament.
×
×
  • Create New...