quZt

Members
 • Content Count

  3,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

quZt last won the day on 18 July 2014

quZt had the most liked content!

Community Reputation

310 Rising Star

About quZt

 • Rank
  I wanna touch the sky!
 • Birthday 08/24/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  SanRye
 • Nick CS
  SanRye
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

19,342 profile views
 1. Level casa: 8. Poza casa exterior: http://i.imgur.com/OCPHnyp.png Poza casa interior: http://i.imgur.com/CKeLvgO.png Poza interior potrivit: http://i.imgur.com/cUL19bl.jpg @ Consider nivelul 8 prea mic pentru aceasta casa. Este un palat si are nivel 8, alte case mai micute au nivel 9, 10. Consider ca nici nivelul si nici interiorul acela (care este prea accentuat in culori puternice) nu se potrivesc.
 2. De acord. Casele oricum nu se vand asa cum ar trebui, sunt foarte multe care sunt in plus. De ce sa mai adaugam altele la comanda. CONTRA.
 3. Salut. Ma numesc SanRye(sau quZt cum ma stiu cei din generatia veche), joc pe eGaming RPG din Decembrie 2008. In acest moment am level 18 si sunt membru al agentiei F.B.I. Imi place sa fac diferite actiuni, sa ajut foarte mult jucatori si sa ma distrez in orice factiune in care ma aflu fara sa incalc regulamentele sau sa deranjez pe cineva. Am detinut functia de Moderator SA:MP, Helper SA:MP si Lider SA:MP, perioade frumoase din activitatea mea pe aceasta comunitate.
 4. Suna si tu la echipa tehnica de la net si afla daca e de la rooter, explica-le problema.. Eu nu cred totusi, ma gandesc doar din configurari.
 5. Nu vad ce treaba ar avea cu rooter-ul daca ti-a mers pana atunci, si eu am intalnit problema asta pe windows 8 la un prieten cand i l-am instalat si nu i-am dat de cap ca nu am avut timp.. nici nu ma prea pricep, in orice caz as fi cautat pe net. I-am cerut rezolvarea lui si a spus ca a sunat la cei cu netu si i l-au rezolvat ei de acasa.. Acum nu stiu ce sa zic, la el nu-i mergea deloc.
 6. Numele filmului: Las Vegas Genul: Comedie Anul: 2013 Recomandati filmul si celorlalti?: Da O scurta descriere (facuta de voi in cateva cuvinte): O poveste de prietenie a 4 barbati care se reintalnesc dupa 40 de ani in Las Vegas la nunta unora dintre ei, e foarte tare si il recomand.
 7. Up. De acum puteti pune poze si din anul 2012-2013, inainte de wipe. HF.
 8. Dovada CLARA ca UNKN0WN E PE INVERS !!!
 9. Salut. http://forum.egaming.ro/topic/137922-respinspropunere-dezvoltare-sectiunii/ - am propus si eu aici, a 2-a pagina este raspunsul lui aSisTeNt cu privire la acest Market de care vorbesti si tu, iar eu ii dau dreptate. PRO, sa nu te supar desi nu cred ca ai sanse sa se aprobe.
 10. Sunt bucuros sa vad ca inca tineti viu acest topic, defapt asa si trebuie ! La multi ani eGaming.
 11. Sorry felix, trebuia sa te pun.