Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DarkDamon

Manchester United a făcut spectacol

Recommended Posts

Manchester United a făcut spectacol înainte de CFR: 4-3 la Reading.

 

 

Manchester United a învins în deplasare, scor de 4-3, pe Reading, în ultimul meci dinaintea confruntării cu CFR Cluj, care este miercuri în direct la Dolce Sport.

 

 

_-_poza-crop-320x170-upl_-_photos_-_-articles_17136_20779.jpg

 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Anderson '13, Rooney '16 (penalti), '30 şi Van Persie '34. Pentru Reading au înscris Robson-Kanu '8, Le Fondre '19 şi Morrison '23. CLICK AICI pentru video! Echipa antrenată de Alex Ferguson a evoluat în următoarea formulă: Lindegaard - Rafael (Smalling '31), Ferdinand, Evans, Evra - Anderson (Jones '45), Carrick, Fletcher - Young, Rooney, Van Persie (Welbeck '74). Partida Manchester United - CFR Cluj se joacă miercuri seară, de la ora 21:45, în direct la Dolce Sport şi cu faze video pe www.dolcesport.ro . Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 80.000 de fani.

 

 

Sursa:

eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai mult ca sigur Machester va castiga meciul. Este foarte greu pentru CFR sa se bata cu ei. Este normal sa imi doresc sa castige, pentru ca sunt roman, dar raman realist si cu picioarele pe pamant.

 

PS: inainte sa dai copy-paste citeste materialul, nu posta tot ce scrie in acea stire. gen "Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Avem peste 80.000 de fani."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...