Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Alexe italiano » Golgeterul lui Dinamo e dorit de Chievo din iarnă

Recommended Posts

541081-marius-alexe.jpg

 

 

 

Italienii au făcut o ofertă financiară ce nu convine, momentan, şefilor ”cîinilor”

 

Marius Alexe este unul dintre puţinii jucători ai lui Dinamo ce dau randament în acest moment. Vîrful de 22 de ani a devenit principalul marcator pentru roş-albi, iar cota lui a reînceput să crească. Şefii lui Chievo (locul 17 în Serie A, primul care scapă de retrogradare) sînt ultimii care s-au arătat interesaţi de Marius, pe care ar vrea să-l aducă din iarnă la Verona.

 

Peninsularii ar dori să investească în jur de 400.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni, după care să mai adauge încă un milion şi jumătate de euro, în iunie 2013, dacă Alexe dă randament, iar Chievo rămîne în Serie A. Şefii "cîinilor" nu s-ar opune, însă vor toţi banii odată.

 

2 români mai sînt la Chievo: atacantul Stoian (un gol în 7 meciuri) şi fundaşul Papp (3 meciuri)

 

7 goluri a marcat Alexe pentru dinamovişti în acest sezon, în toate competiţiile

 

1,75 milioane de euro este cota de piaţă a vîrfului, conform transfermarkt.de

 

 

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 Milion 750 de mii pentru Alexe, pe timpul acesta in care Dinamo are probleme financiare, sunt bani buni. Nu inteleg care sunt ideile celor din Stefan cel Mare, dar trebuie sa fac rost de bani, iar acesta ar putea fi unul din momentele in care poate sa-si revina macar financiar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alexe e unul dintre cei mai buni jucatorii de la Dinamo. Eu unul cred ca in ciuda calitatiilor sale la alta echipa din Europa s-ar stinge usor usor ca fotbalist. Parerea mea este ca acesta ar mai trebui sa mai ramana cel putin 1an in Stefan Cel Mare.Acesta si-a aratat mereu talentul chiar daca a facut un meci mai bun sau un meci mai slab si cred ca cu putina munca va ajunge sus si va reusi sa se adapteze cerintelor cluburilor mari ,care deja il oferteaza si il monotorizeaza meci de meci indeaproape.Cred ca in 2 ani va fi un jucator de baza al echipei nationala daca va munci mult si va creste in valoare totodata.Pretul de 1,75 milioane care l-ati mentionat si voi cred ca este unul corect, acesta fiind intr-o crestere de forma uluitoare,pacat ca clubul Dinamo nu il ajuta mai mult financiar.Daca s-ar intampla asta , motivatia care ar primi-o Alexe pentru a jucat fotbal si a munci (a se antrena foarte bine) va fi una mult mai mare si tot odata va fi un castig al clubului si o realizare proprie a sa.Pe scurt parerea mea este ca Alexe sa mai astepte cel putin un sezon in Stefan Cel Mare !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca Dinamo il va lasa sa plece in iarna, sunt bagati in datorii enorme si vor face tot posibilul sa faca rost de bani de oriunde,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...