Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Rusescu, pe locul 6 in clasamentul "Gheata de Aur"

Recommended Posts

masinaria-de-fotbal-a-lui-reghe-a-creat-un-monstru-rusescu-pe-locul-6-intr-un-clasament-in-care-falcao_1_size1.jpg

 

Forma extraordinara pe care o traverseaza Steaua i se datoreaza intr-o mare masura si lui Raul Rusescu, omul cu cele mai multe reusite in acest sezon, 27, dintre care 17 doar in competitia interna.

 

Astfel, datorita celor 17 goluri inscrise in Liga 1, Rusescu a intrat in batalia pentru unul dintre cele mai tari trofee individuale din fotbalul mondial, Gheata de Aur, reusind sa se claseze, in acest moment, pe locul 6, cum mult inaintea unor jucatori precum Falcao, Cavani sau Suarez.

 

Atacantul Stelei, cotat la 3 milioane de euro, este depasit doar de 5 jucatori, printre care se afla Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, sau noua perla a lui Mircea Lucescu, Henrikh Mkhitaryan.

 

Faptul ca Ronaldo si Ibra ocupa un loc mai bun decat Rusescu nu se datoreaza golurilor inscrise, acestia inscriind doar de 13 ori in campionatul intern, ci coeficientului pe care competitiile il au, Spania si Franta fiind mult mai bine clasate decat Romania.

 

Falcao, Cavani si Suarez nu au reusit nici macar sa prinda top 10-ul pentru Gheata de Aur, acestia aflandu-se pe pozitiile 16, 20 si 22.

 

masinaria-de-fotbal-a-lui-reghe-a-creat-un-monstru-rusescu-pe-locul-6-intr-un-clasament-in-care-falcao.jpg

 

Sursa: www.sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur pentru el , este un jucator foarte bun , experimentat si care nu iarta , adika da goluri mereu .. Merita sa fie akolo .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie unu mi se pare ca este un baiat destept cu simtul golului , adica mereu sta in locul potrivit si nu intamplator are asa multe reusite , nu alearga mult dar gandeste bine .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mama ala a dat 35 de goluri :)) Al doilea zic. Din ce campionat o fii, din ala plin de blaturi gen Singapore de se termina toate meciurile 5-4, 6-5? :))

 

Bravo Ruse, de mult nu a mai avut Romania un astfel de golgheter. E bine ca-l ia si Piturca la nationala, ca e mai bun Grozav :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...