Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steliştii îşi ascut armele pentru Astra

Recommended Posts

"Noi ne-am demonstrat valoarea pe teren, nu la televizor! Am adus puncte pentru România"

 

ale2168.jpg?width=610

 

Steaua întâlneşte Astra în derby-ul finalului de an şi o victorie în faţa ocupantei locului doi din Liga 1 poate "rupe" trupa roş albastră de restul competitoarelor. În cazul unei înfrângeri, Steaua ar rămâne însă cu un avans de doar patru puncte în fruntea clasamentului, iar etapele rămase de disputat în 2013 s-ar anunţa cu adevărat incendiare.

 

Laurenţiu Reghecampf spune că războiul psihologic declanţat de "astrali" în zilele premergătoare partidei are darul de a-i motiva suplimentar pe stelişti şi ţine să le amintească rivalelor că Steaua a adus şi în acest an puncte importante pentru România în clasamentul coeficienţilor.

 

"Cu Astra este un meci foarte important pentru noi, jucăm cu echipa de pe locul doi. Declaraţiile pe care le-au dat cei de la Astra ne-au făcut bine, vom fi foarte motivaţi pentru acest meci. Steaua a demonstrat valoarea pe teren, nu la televizor. Ca întotdeauna, celelalte echipe şi-au dorit ca Steaua să nu se califice, dar sunt puncte aduse pentru România. Obiectivul nostru este acela de a merge cât mai departe în Europa League, acum dacă va fi în finală sau nu, nu ştiu, dar este foarte greu, sunt echipe extrem de puternice ", a spus Reghecampf.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speram ca in aceasta seara sa castigam , eu spun ca vom da 3 iar astra 1. Deci la final va fi 3 - 1 ! FORTZA STEAUA !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...