Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lykke

Şapte echipe din Liga 1 în pericol de a nu putea începe sezonul viitor: "S-a ajuns la o limită"

Recommended Posts

543430-.jpg

 

FC Rapid, Dinamo, Gloria Bistriţa, U. Cluj, FC Braşov, CS Turnu Severin şi Gaz Metan Mediaş sînt cele şapte echipe din Liga I care sînt în pericol de a nu putea începe sezonul 2013-2014, conform unui raport prezentat de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, în cadrul C.Ex. al FRF.

 

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, Dumitru Costin, a declarat că în funcţie de numărul echipelor care nu vor putea începe viitorul sezon se va decide şi schimbarea sistemului competiţional la primele trei eşaloane din fotbalul românesc.

 

"Problema finanţării în fotbal este una critică la toate nivelurile, e buboiul cît casa. S-a ajuns la o limită, la ceea ce îi avertizam că se va întîmpla de acum doi ani. Cel mai probabil în ianuarie se va decide schimbarea sistemului competiţional la primele trei eşaloane. Este nevoie de o schimbare din cauza retragerii mai multor echipe care nu mai pot continua.

 

Şi la Liga I, preşedintele Dumitru Dragomir a prezentat un raport referitor la situaţia financiară. Sînt şapte echipe: Rapid, Dinamo, Gloria Bistriţa, U. Cluj, FC Braşov, Turnu Severin şi Gaz Metan Mediaş, care nu se ştie în ce măsură pot continua în sezonul următor. Unele cu probleme mai mari, altele mai mici.

 

Urmează ca liga să consulte membrii afiliaţi, după care să prezinte un punct de vedere în ceea ce priveşte modificarea sistemului competiţional", a declarat Costin

 

SURSA: WWW.GSP.RO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se va gasi cu siguranta o solutie si campionatul va incepe in 2013 cum se termina in 2012. E adevarat ca sunt probleme financiare, nu numai la aceste cluburi, dar nu se va ajunge sa se retraga echipele din campionat. Ma refer ca nu toate, probabil 1-2. Pana la urma eu mi-as dori sa se treaca peste aceasta situatie si sa revina la normal toate cluburile pentru ca nu este tocmai frumos cand un club se desfiinteaza, mai ales un club din liga I.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am auzit si eu acest lucru, putin probabil.. chiar astazi am citit un articol prin care o firma din strainatate isi arata interesul pentru a o sponsoriza pe Dinamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai normal , de exemplu negoita ( actionar dinamo ) nu prea bag bani la dinamo , cand era BORCEa mai era ceva dar akum nimik , de rapid numai spun !

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa se rezolve la Dinamo,Rapid imi pare rau pentru Dinamo pentru ca Negoita nu prea baga bani la dinamo.. si Copos a bagat tot ce a putut dar Rapid are datorii de 30 de milioane de euro si a si intrat in insolventa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...