Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Zenit a făcut oferte de 7.5 milioane de euro pentru doi jucători

Recommended Posts

valerica-gaman.jpg?width=610

 

Zenit Sankt Petersburg, campioana Rusiei, este interesată de achiziţionarea lui Silviu Lung şi Valerică Găman. Ruşii au făcut două oferte serioase, iar sumele nu sunt deloc de neglijat: 4 milioane de euro pentru primul, 3.5 milioane de euro pentru fundaş, conform spuselor lui Adrian Mititelu.

 

"Silviu Lung şi Găman au oferte certe, dar numai că cei de la Astra nu vor să le dea drumul. Sandu Mircea, Piţurcă, fraţii lui Becali nu vor să-i lase să plece. Ei vor să încaseze banii, dar vă daţi seama ce ar însemna ce ar însemna să le dea drumul în aceste vremuri tulburi? Pentru Lung, Zenit da 4 milioane de euro, iar pentru Găman - 3.5 milioane de euro", a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

 

Acelaşi personaj susţine însă că cei doi sunt blocaţi la Astra Ploieşti de preşedintele FRF, Victor Piţurcă şi agenţii jucătorului. Aceştia sunt interesaţi să încaseze banii pe transfer, însă în momentul de faţă situaţia este destul de complicată. Cei doi jucători se aflau sub contract cu Universitatea Craiova în momentul dezafilierii şi erau parte din sechestrul pus de ANAF în contul unor datorii la Stat. În cazul unor transferuri, banii ar fi urmat să intre în conturile Statutului. Între timp, instanţele i-au dat dreptate lui Mititelu în procesul deschis pe marginea dezafilierii, situaţie care complică şi mai mult lucrurile. În cazul unor transferuri, banii ar urma să meargă la Stat. Situaţie care nu este pe placul celor enumeraţi de Mititelu.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unul cred ca se vor face cateva mismasuri gen "trecem in acte suma de transfer 1 mil sau orice alta suma, si restu de 6 le luam noi si ii spalam prin transferul altor jucatori" nu cred ca sunt atat de idioti incat sa dea 7,5 mil de euro statului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca vor da cei de la Zenit 7,5 milioane pe Gaman si Lung jr.. pentru ca Gaman este un jucator bun dar nu cred ca este atat de bun pentru a ajunge la Zenit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...