Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Milan vine cu o nouă variantă pentru a pune mâna pe Chiricheş

Recommended Posts

Ziua şi răsturnarea de situaţie

 

chiriches.jpg?width=610

 

Chiar dacă la reunirea mondială a impresarilor care a avut loc joi pe stadionul Emirates din Londra, AC Milan anunţase că se retrage din cursa pentru Chiricheş, "diavolii" nu dau semne că au renunţat complet la gândul aducerii românului pe San Siro.

 

Corriere dello Sport scrie că milanezii vor să îl ia pe fundaşul Stelei sub formă de împrumut încă din această iarnă, urmând ca în vară să plătească aproximativ 7 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

 

"Jucătorul care se află cel mai aproape de Milan este Vlad Chiricheş, apărătorul celor de la Steaua Bucureşti. Internaţionalul român va fi achiziţionat în această iarnă. Acerbi va pleca cel mai probabil la Genoa, în locul sau putând sosi Kucka. În schimbul românului Chiricheş, Milan va plăti 7 milioane de euro. Chiricheş ar urma să fie împrumutat până în vara lui 2013, iar apoi achiziţionat", scrie corrieredellosport.it.

 

cor.jpg?height=396&width=620

 

Pe lângă AC Milan, de Chiricheş se mai interesează Inter Milano şi AS Roma.

 

În contradicţie cu siguranţa italienilor vine o declaraţie oferită joi de Gigi Becali, în care acesta anunţa că nu îl va ceda pe Chiricheş la Milan pentru mai puţin de 10 milioane de euro:

 

"Chiricheş nu pleacă, dar dacă dă 10 milioane de euro, îl las să plece. Eu cred că AC Milan va da 10 milioane de euro, aşa mi-a zis Victor. Pandurii au 25% dintr-un eventual transfer sau 500.000 de euro. În contract scrie că le dau 25% dintr-un eventual transfer sau să le mai dau 500.000 de euro. Eu le dau 500.000 de euro înainte să-l transfer pe Chiricheş şi este 100% al meu".

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...