Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Liviu Ganea solicită în instanţă insolvenţa clubului Dinamo

Recommended Posts

Probleme mari pentru "câini"!

 

ganea1.jpg?width=610

 

Atacantul echipei CFR Cluj Liviu Ganea a înregistrat la Tribunalul Bucureşti dosarul privind insolvenţa fostului său club SC Sinamo 1948 S.A., pentru restanţe salariale din perioada în care jucătorul se afla sub contract cu gruparea din Bulevardul Ştefan cel Mare. Ganea a înregistrat joi, la Tribunalul Bucureşti cererea de intrare în insolvenţă a clubului Dinamo, primul termen în dosar fiind stabilit pentru 5 martie 2013.

 

TFC4h.jpg

 

La începutul anului 2012, atacantul Liviu Ganea, aflat în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, nu s-a înţeles cu reprezentanţii clubului bucureştean în ceea ce priveşte prelungirea înţelegerii şi a semnat un acord cu CFR Cluj pentru o perioadă de trei ani şi jumătate.

 

Clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, având datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă le-a propus celorlalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, să achite el 60 la sută din datoriile pe care le are Dinamo, iar cei doi 4 milioane de euro, solicitând în schimb să devină acţionar majoritar la FC Dinamo.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...