Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Petre Grigoraş se simte "lucrat" de conducere după ultima achiziţie

Recommended Posts

petre-grigoras.jpg?width=610

 

După ce i-a achiziţionat pe Vranjes, Martinovic şi Ilijoski, Pandurii a mai reuşit să-l transfere pentru retur şi pe mijlocaşul Viorel Nicoara, împrumutat pentru 6 luni de la CFR.

 

Cu toate aceste achiziţii importante, Pandurii se vor putea bate pentru primele locuri ale Ligii I şi din retur, dar tehnicianul Petre Grigoras este nemulţumit. Antrenorul nu acceptă faptul că şefii au decis peste capul său şi mai ales nu este de acord cu readucerea lui Stojan Vranjes, fotbalist care a plecat de la Targu Jiu la CFR în urma unui conflict cu şeful băncii tehnice.
 
"Am tot sperat că e o glumă, dar văd că s-a adeverit. Nu uitaţi că Vranjes mi-a spus ce mi-a spus şi mi-a părut rău că i-am răspuns. Nu înţeleg de ce conducerea a adus acest jucător, când îmi ştiu punctul de vedere.Dacă s-a trecut peste capul meu, o să vorbesc cu conducerea să vedem dacă vom continuă împreună. Sunt ultimele declaraţii ale mele pe acest subiect", a spus Grigoras pentru ProSport. Surse autorizate din anturajul grupării gorjene susţin că, dacă nu se va ajunge la un consens cu Grigoras, favorit să preia funcţia de antrenor este Sorin Cirtu, unul dintre amicii preşedintelui Marin Condescu. Oficialii de la Pandurii nu au putut fi contactati pentru dreptul la replică.
 
Vranjes a plecat în iarna trecută de la Pandurii, pentru că a intrat în conflict cu antrenorul Petre Grigoraş, după ce a refuzat să stea pe bancă la meciul cu Rapid. Jucătorul a fost trimis să se antreneze la echipa a doua pe final de tur, după care a fost împrumutat pentru şase luni la CFR Cluj.
 
Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vranjes, Martinovic şi Ilijoski,Viorel Nicoara vor aduce un plus de energie Pandurilor si inceputul excelent de campionat arata cat de mult s-a ridicat Panduri Targu-Jiu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...