Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Reghecampf a întors soarta unui fotbalist ca şi plecat din Ghencea

Recommended Posts

Reghecampf a făcut o minune în Ajun de Crăciun


 


reghecampf.jpg?width=610


 


În plină perioadă de transferări, Steaua nu a reuşit până în acest moment decât aducerea atacantului Gabriel Iancu, de la Viitorul Constanţa. În schimb, jucătorii care nu au convins în Ghencea au început deja să plece, Dumitraş, Machado şi Martinovic fiind primii de pe această listă. Brazilianul Rocha ar fi trebuit să le urmeze exemplul foştilor lui colegi, însă soarta se pare că i-a surâs atacantului, cel puţin pentru moment. 

 

Surse din anturajul Stelei spun că vârful de 27 de ani, autor a 10 goluri în acest sezon, din care 3 în cupele europene, ar putea rămâne în lotul liderului şi pentru retur, datorită unui concurs de împrejurări. 

 

Prima ar fi aceea că Pandurii, gruparea la care ar fi trebuit să ajungă Rocha, l-a achiziţionat deja pe fostul rapidist Baze Ilijoski şi nu mai are nevoie de încă un om pe acest post. Apoi, Steaua a scăpat deja de Machado, iar plecarea brazilianului ar fi lăsat oarecum descoperit compartimentul ofensiv al roş-albaştrilor. 

 

Aparent, Laurentiu Reghecampf a fost omul care l-a convins pe Gigi Becali să nu se renunţe la Rocha, argumentul final fiind acela că planul iniţial s-a schimbat, mai ales după ce şi Tatu a anunţat că va da în judecată Steaua şi că nu va reveni la gruparea roş-albastră. 

 

Astfel, şansele că Steaua să mai transfere încă un atacant în această iarnă sunt foarte mici, Reghecampf fiind interesat doar de un mijlocaş de creaţie şi de un fundaş dreapta.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adi Rocha este un jucator de perspectiva si nu cred ca ar merita sa plece pentru ca nu prea a fost bagat in joc in acest sfarsit de campionat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...