Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Soluţia găsită de primarul Craiovei pentru salvarea Universităţii

Recommended Posts

craiova.jpg?width=610

 

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a dezvăluit, după ce a realizat un sondaj de opinie online, că fanii Universităţii Craiova nu sunt de acord cu înfiinţarea unei alte echipe a oraşului.

 

Edilul Craiovei continuă să spere că din sezonul viitor, oraşul va fi reprezentat în competiţiile fotbalistice din ţară, cu sau fără implicarea lui Adrian Mititelu.

"Am discutat cu suporterii şi le-am spus: există o mie de alte variante ca să avem echipă de fotbal la Craiova, inclusiv să luăm brandul pe care îl are Consiliul Judeţean pentru echipa de tineret, Ştiinţa Universitatea Craiova. Şi au spus că nu vor, pentru că nu este Universitate Craiova a lor. Asta a spus galeria. Şefii galeriei de fotbal.

Credeţi că eu nu mi-aş dori ca Mititelu să cedeze brandul altcuiva care vrea să facă o echipă repede? Cred că poate să construiască o echipă. Are nişte terenuri foarte valoroase aşezate la kilometrul unu al Craiovei care, pe mine, personal, m-ar interesa ca şi municipalitate să le preiau, pentru că acolo s-au transformat într-un adevărat focar de infecţie, este vorba despre Balta Craioviţa

Pe mine nu mă interesează cu cine se asociază Mititelu, ci ca la anul să avem echipa de fotbal Universitatea Craiova. Deocamdată, brandul şi palmaresul sunt la el", a declarat Olguţa Vasilescu.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce nu va e clar doamna Olguta...ca Mititelu nu mai vrea sa mai bage bani la echipa..vrea doar sa isi recupereze banii care ia pierdut atata tot in rest el numai vrea sa mai aiba de a face cu fotbalu', a lasat Craiova...craiova numai revine niciodata..pentru ca palmaresul e la Mititelu si Brutaru nu vrea…

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a mai discutat acest lucru de cateva ori, la un moment dat era vorba de o noua echipa compusa din jucatori voluntari care ar fi putu juca gratis dar s-a lasat balta si aceasta tentativa din cate opserv. Pacat totusi, o echipa cu o asemenea traditie si asemenea fani sa nu mai fie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este adevarat ca fani nu vor o echipa noua a orasului dar daca la un moment dat se vor satura de procese si nu se va rezolva nimic vor trebui sa accepte o alta echipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...