Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

S-a întors şi "Clau-gol!"! Dinamo a optat pentru un staff format exclusiv din oameni care au făcut istorie în tricoul alb-roşu

Recommended Posts

La rândul lui, Florentin Petre va face parte din staff-ul "câinilor"

 

talnar-claudiu-niculescu-dan-duta2.jpg?w

 

Astăzi, cei trei antrenori sunt aşteptaţi la Bucureşti pentru a semna contractele cu echipa din "Ştefan cel Mare"

Plecarea lui Dorinel Munteanu de la Dinamo l-a readus pe Cornel Ţălnar la echipă, "Ţânţarul" fiind la al cincilea său mandat pe banca formaţiei din "Ştefan cel Mare". Tehnicianul în vârstă de 55 de ani va lucra de această dată alături de alţi doi foşti fotbalişti care în trecut au făcut istorie pentru "câini", astfel că Florentin Petre şi Claudiu Niculescu vor fi antrenorii secunzi ai echipei. "Clau-gol" şi-a încheiat de curând conturile cu cei de la FC Bihor, iar în trecut a mai pregătit-o pe Universitatea Cluj. Florentin Petre a optat şi el pentru cariera de antrenor, iar până acum a stat pe banca satelitului din "Ştefan cel Mare", acolo unde a lucrat alături de Cornel Ţălnar. Pentru conducerea tehnică rămâne problema antrenorului cu portarii, dar până în acest moment şefii clubului şi noul staff nu au găsit nicio soluţie valabilă.

 

Staff de 697 de meciuri şi 164 de goluri

 

După despărţirea de Dorinel Munteanu, conducerea lui Dinamo a optat pentru un staff format exclusiv din oameni care au făcut istorie în tricoul lui Dinamo. Împreună, Ţălnar, Petre şi Niculescu au strâns 697 de prezenţe în tricoul "câinilor", cei trei reuşind să înscrie de 164 de ori pentru "roş-albi"!

 

97 de goluri a bifat Claudiu Niculescu în cele 191 de meciuri pe care le-a strâns în tricoul dinamoviştilor

 

24 de goluri şi 230 de meciuri sunt cifrele lui Cornel Ţălnar ca jucător al lui Dinamo

 

258 de jocuri are Florentin Petre pentru Dinamo, în Liga I, în care a marcat 43 de goluri

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cornel Talnar v-a face multe pentru Dinamo,iar daca Borcea se v-a intoarce Dinamo se va intoarce in Europa League .

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit Florentin Petre este inapoi acasa chiar daca acum face parte din stafful tehnic.  Cum puteti sa il sustineti pe Borcea ? Pe jigodia asta de om care nu a facut nimic bun pentru Dinamo,abea am scapat de el si voi il sustineti.  Noua ne trebuie un singur actionar si acela este Negoita, nu Borcea,nu Badea,nu Savulescu. La Dinamo trebuie cineva care sa investeasca nu sa astepte profit fara sa bage 1 leu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cludiu Niculescu, din ce am auzit la Stiri, nu va veni ca antrenor secund la Dinamo.Florentin pentre a venit, egata sa se intoarca pe "banca" lui Dinamo.Talnar sper sa aduca ceva in jocul echipei, o schimbare in bine pentru ca Dinamo este o echipa de traditie, trebuie sa fie intre primele echipe din liga I, la fel ca Rapid si Steaua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...