Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Dezvăluiri din curtea lui Dinamo: "Ne-a rugat să nu le facem publice!" Negoiţă, replică pentru Borcea: "Oamenii care mint ajung să se contrazică"

Recommended Posts

Ionuţ Negoiţă a fost atacat dur de Cristi Borcea, acesta din urmă numindu-l pe cel mai nou acţionar de la Dinamo "papagal şi avorton".

 

negoita51-razvan-lupica.jpg?width=610

 

Răspunsul lui Negoiţă la numeroasele acuze venite din partea lui Borcea nu a întârziat să apară, acţionarul făcând şi o comparaţie a sumelor investite de cei doi la club.

 

"Modul în care se exprimă spune multe despre calitatea omului. Nu ştiu care mai e rolul lui Borcea. Se spune să nu intri în troacă că te mănâncă porcii, nu ştiu de ce am intrat în polemică cu Cristi.

 

Am investit cam 700 de mii în 4 luni la Dinamo, Borcea a dat cam 300 de mii în ultimii patru ani. Niciodată nu am spus că vreau să am clubul, văcuţa asta care a fost mulsă, eu vreau s-o resuscitez, uitaţi unde au dus-o vechile proiecte. Eu veneam cu unul nou. Borcea şi-a luat 1,3 de milioane prin intermediul lui Dragoş, şi-a plătit o datorie de 200 de mii la Badea. El ne-a rugat să nu facem aceste lucruri publice. Nu ştiu de ce ne agităm atât de mult, de ce facem spume la gură. Unde e problema lui?

 

Am venit cu un proiect nou, am spus să punem 10 milioane să salvăm Dinamo, ce e rău în asta? Eu caut soluţii să nu intrăm în insolvenţă. Borcea nu are logică, aşa se întâmplă cu oamenii care mint, ajung să se contrazică", a spus Negoiţă la Dolce Sport.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe buna dreptate Borcea il ataca pe Negoita, sub conducerea acestuia din urma, Dinamo e echipa de pluton. Pe vremea lui Borcea era o echipa demna de primele 3 locuri, o echipa puternica si cu rezultate foarte bune pe plan intern.

Negoita e depasit de fenomen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Negoita a bagat 700 de mii de euro, Borcea 300 = 1 milion de euro. 1 milion de euro in 4 ani pentru un club asa mare in Romania ?:O Au ajuns de rasul lumii, daca e adevarat ce zice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand, nu cred asta, nu cred ca Borcea a investit doar 300 de mii. Oricum, erau mai multi actionari acum cativa ani, Turcu, Vladimir Kohn, Florian Walter, pe care mi-i amintesc eu. Si in al doilea rand, daca ar fi investit doar 300 de mii, i-a investit cu cap, spre deosebire de investitia lui Negoita care din cate se pare, nu prea a dat roade. 

Degeaba investesti mult daca nu investesti cu cap. Porumboiu a bagat bani grei la Vaslui si nu a castigat un trofeu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...