Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Cîrţu, atac dur la adresa "ingineriilor" de la Rapid: "Clubul nu ar mai trebui primit în Liga 1!"

Recommended Posts

Situaţia de la Rapid pare fără scăpare, clubul confruntându-se cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi, aşa că diriguitorii au găsit o soluţie de salvare.

 

burca-bogdan-iordache.jpg?width=610

 

Procedura de insolvenţă deschisă de giuleşteni este privită de mulţi drept "o inginerie", chiar dacă aceasta este singura acţiune legală prin care conducerea putea ameliora situaţia clubului giuleştean.

 

Sorin Cîrţu se înscrie pe lista celor care consideră insolvenţa drept un mijloc lipsit de fair-play de a rezolva problemele şi cere retrogradarea formaţiei din Giuleşti.

 

"Situaţia asta cu insolvenţa... Păi, bun, în momentul în care se anunţă o insolvenţă, nici nu ar trebui să se gândească cineva ca Rapid să fie primită la anul în Liga 1. Cum întrerupi contractul pe baza acestei insolvenţe? Poţi să rupi contractul unilateral al unui jucător pe care trebuie să-l plăteşti cu 15-20.000 de euro, că aşa ai făcut tu managementul acum un an-doi sau 7-8 luni în urmă? Iar la momentul ăsta, pentru faptul că nu poţi să plăteşti, declari insolvenţa şi îl dai pe ăsta şi vii cu un jucător căruia să-i dai 200-300-500?", a spus Sorin Cîrţu pentru DolceSport.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...