Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

După Rapid şi "U" Cluj, o altă echipă intră în insolvenţă

Recommended Posts

"Luni se decide totul!"

 

gloria-bistrita.jpg?width=610

 

Gloria are mâine şedinţă de Consiliul Director în care se va decide, mai mult ca sigur, intrarea echipei în insolvenţă. Clubul are datorii de 3 milioane de euro, dintre care peste 600.000 de euro către furnizori, circa un milion de euro către alţi creditori, 800.000 de euro restanţe contractuale către jucători şi aproximativ 500.000 de euro către bugetul de stat. Clubul le mai datorează şi salariaţilor peste 150.000 de euro.

 

"Este o variantă să intrăm în insolvenţă, să vedem ce se va decide mâine", a spus Jean Pădureanu.

 

"Lordul" speră totuşi ca echipa sa să primească o gură de oxigen de la FIFA. Ardelenii se judecă cu Metalurg şi cer 1,2 milioane de euro pentru transferul atacantului brazilian Junior Moraes.

 

Din cauza problemelor financiare, Gloria nu are încă stabilit niciun cantonament extern! Gloria e una dintre cele mai vechi cluburi din Liga I şi a jucat constant după 1990 în Liga I, ratând doar sezonul trecut.

 

Rapid a intrat deja în insolvenţă. Mai mult ca sigur acelaşi lucru se va întâmpla cu Universitatea Cluj, în condiţiile în care niciun investitor nu a preluat echipa de pe Someş până acum. Clujenii au datorii de 5 milioane de euro.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se stia de aceasta problema cu banii la U Cluj de mai multa vreme, totusi, imi pare rau pentru fanii acestei echipe. Am vazut la TV acum ceva timp o stire in care era evidentiata solidaritatea suporterilor care au adunat o suma modica de bani pentru a-i pastra pe jucatori alaturi de echipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este clar ca "U" Cluj va intra in insolventa dar totusi imi pare rau pentru ca este o veterana a ligi 1.

 

 

warn up / off topic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probleme mari si la Bistrita se pare... Il auzeam azi de dimineata pe Jean Padureanu la Ora exacta in sport ca nu mai sunt ajutati de stat cu nimic si de aceea este foarte greu. Zona respectiva nu este cine stie ce industrializata... E foarte greu pentru ei. Nea Jean se pare ca se va retrage intr-o functie onorifica. Cred ca se va pierde si aceasta echipa. Pacat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...