Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Mircea Lucescu are încredere în Steaua lui Reghe: "E superioară lui Ajax! E o echipă mai matură, mai doritoare de performanţă"

Recommended Posts

Steaua a dominat prima parte a sezonului, atât în Liga 1, unde se află la zece puncte în faţa ocupantei locului secund, dar şi în Europa League, acolo unde a reuşit calificarea în primăvara competiţiei dintr-o grupă cu VfB Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde.

 

steaua-ale6841.jpg?width=610

 

În faza următoare a competişiei, trupa lui Reghecampf va da piept într-o dublă manşă cu cei de la Ajax Amsterdam, echipă venită din grupele Ligii Campionilor.

 

Spre surprinderea multora, iată că Mircea Lucescu crede că Steaua are prima şansă în faţa olandezilor.

 

"Consider pe Steaua superioară lui Ajax în momentul de faţă. Este o echipă mai matură, mai închegată, mai puternică fizic, mai doritoare de performanţă", a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Ajax Amsterdam este o echipa foarte buna si nu este bine sa ne laudam atat de mult ca ii putem bate .Cum e vorba aia "Nu zice hop pana nu ai sarit gropa".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mircea Lucescu vreau ca prin increderea care le-o da el stelistilor sa le faca un moral bun ros-albastrilor, si sa-i ajute in drumul spre calificare. Cu siguranta si el stie ca Ajax este superioara echipei noastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steaua are sanse sa invinga Ajax dar eu spun sa nu mai fim noi asa increzatori ca si ei sunt o echipa unita si din cate am vazut cu toti a pus ceva probleme echipelor mari din europa!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...