Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Sunt primii din Liga I care au transferat de la Barcelona, dar şi-au luat o ŢEAPĂ de proporţii! Jucătorul nu a bifat niciun minut în 19 meciuri

Recommended Posts

A venit în această vară la Astra, ca un jucător cu pedigree, dar nu a reuşit să bifeze niciun minut în primele 19 partide scurse până acum din această ediţie de campionat.

 

dinu21.jpg?width=610

 

Portarul Dinu Moldovan, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de Astra la începutul stagiunii, însă goalkeeper-ul venit de la Espanyol nu a apărut nici măcar un minut în primul "unsprezece" al echipei care iernează pe locul 2 în Liga I. Dinu Moldovan a fost doar rezervă în etapele 1-4, în etapa a şaptea şi în etapele a noua şi a zecea.

 

Achiziţionat de Espanyol în 2009 în urma unui trial de juniori, alături de Alexandru Maxim, Moldovan nu a reuşit să prindă echipa de seniori a clubului din Barcelona şi a revenit în Liga I.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

:)) E clar daca nu dai sanse unui jucator normal ca il numesti "Teapa"

Share this post


Link to post
Share on other sites
:)) E clar daca nu dai sanse unui jucator normal ca il numesti "Teapa"

Bravo, ai dreptate :)

 

Moldovan, ca si Maxim, a facut junioratul la Espanyol. Moldovan chiar a ramas mai mult timp acolo, fiind portarul titular de la echipa a 2-a din cate stiu eu. Deci teoretic ar fi chiar mai talentat ca Maxim, insa daca nu i se da sansa, cum sa demonstreze? Eu cred ca trebuia sa-si caute o echipa care avea probleme pe acel post. Astra il are pe Silviu Lung JR, care este convocat foarte des la echipa nationala. E destul de greu sa-i ia lui fata.

 

P.S.: Distrusii astia de la prosport, la fel ca sport.ro ca-s aceiasi, normal ca pun titluri de cacao: "transferat de la Barcelona". Chiar ma miram ce junior de pe la Barcelona a ajuns la noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...