Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ferb_ferb

Soluție pentru postul de fundaș dreapta. Va fi prezent la reunirea Stelei, de luni

Recommended Posts

33lz0x2.jpg

Singurul transfer al Stelei din pauza de iarnă este Gabriel Iancu, atacantul de 18 ani sosit în Ghencea de la Viitorul Constanța, în prima zi de după întreruperea campionatului.

În rest, la gruparea roș-albaștră va reveni și Leandro Tatu, brazilianul de 30 de ani, care a suferit o accidentare gravă (ruptură de ligamente) în penultima etapă a campionatului trecut, în meciul cu Dinamo, scor 3-2. Vârful, despre care Mihai Stoica a spus că-și va arăta adevărata valoare de-acum înainte, a marcat 5 goluri în 38 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru roș-albaștri, fiind unul dintre cei mai slabi străini din istoria clubului.

Pe lângă Lupu și Năstăsie, ale căror împrumuturi la Universitatea Cluj au expirat, la reunirea Stelei, care este programată pentru luni dimineață, va fi prezent și un jucător surpriză. Surpriză pentru că era dat ca și transferat, dar și pentru că nu mai este agreat de finanțatorul Gigi Becali.

Este vorba despre Novak Martinovic, fundașul sârb care a intrat în dizgrația conducătorilor din Ghencea, din cauza faptului că a refuzat să mai evolueze pe postul de fundaș dreapta. Adică, acolo unde Steaua a suferit cel mai mult în ultima vreme.

Deși era dat ca și transferat la Pandurii, Martinovic n-a ajuns, încă, la un numitor comun cu gorjenii, astfel că va face primul antrenament oficial al anului tot cu colegii, alături de care a împărțit vestiarul în ultimii doi ani.

Un alt jucător nou, pe care se va baza Reghecampf din miniretur este Doru Bratu, fundașul central despre care antrenorul roș-albaștrilor a spus că poate ajunge la același nivel cu Chiricheș.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...