Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alynn

Nicoleta Luciu a lansat videoclipul piesei "Mexicano"

Recommended Posts

luciu1.jpg?width=470

 

 

Nicoleta Luciu şi-a reluat cariera de cântăreaţă şi a lansat videoclipul piesei "Mexicano" la "Happy Hour", unde a făcut show alături de trupa ei de dansatori.

"Videoclipul este realizat de băieţii de la Chill Brothers, iar piesa este compusă tot de ei, în colaborare cu Fely Donose, fosta concurentă de la emisiunea Vocea Romaniei. Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o prima oară şi îmi doresc foarte mult să prindă la public. Filmările pentru videoclip au durat aproape o zi întreagă, în mai multe locuri şi am făcut faţă cu brio chiar şi temperaturilor scăzute", a mărturisit Nicoleta Luciu

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t5Uil6vY0IU

 

 

Nicoleta spune că s-a simţit în largul ei şi la secvenţele în care era îmbrăcată sumar: "M-am simţit foarte bine, chiar am adormit la un moment dat, pe jumătate goală, acoperită cu o pătură, în timp ce băieţii aranjau platoul. Am fost impresionată de coafurile pe care le-am avut, acestea fiind inspirate din reviste ruseşti".


Pe Nicoleta Luciu telespectatorii o pot urmări şi în serialul "Inimă de ţigan", care va fi difuzat din 23 ianuarie, zilnic, de la ora 20.30, de Acasa TV.

 

 

Sursa : eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...