Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

30 de milioane €, suma care îi poate deschide drumul unui stelist în Europa

Recommended Posts

"Este idol în România şi străluceşte în Liga 1"

 

rusescu-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

 

Steaua trage tare în Spania, în pregătirile pentru dubla cu Ajax. Steliştii au rezolvat ultima mare problemă şi, după ce l-au trimis acasă pe Cruz, au bătut palma cu Râpă. Cu toate acestea, Steaua ar putea avea parte de schimbări şi în perioada imediat următoare. Spaniolii insistă că unul dintre jucătorii din Ghencea este prioritar pentru o echipă din Primera, dar cu o condiţie.

Sevilla are mare nevoie de bani, iar speranţele andaluzilor stau în vânzarea lui Alvaro Negredo. Atacantul este pe lista mai multor cluburi din Europa, între cei care îl vor pe jucătorul Sevillei fiind Chelsea, Arsenal, Newcastle sau Borussia.

"Înţeleg clubul şi nevoia de bani, iar dacă vine o ofertă bună pe adresa Sevillei, de 25 sau 30 de milioane de euro, avem un plan B", a declarat în presa din Spania antrenorul Sevillei.

Spaniolii de la Estadiodeportivo notează că ţinta în "planul B" este nimeni altul decât Rusescu. Ibericii au şi cuvinte de laudă pentru atacantul Stelei

"Rusescu nu este un necunoscut. Este, de altfel, un idol în ţara sa şi străluceşte într-o echipă cu fotbalişti interesanţi, precum fundaşul Chiricheş, mijlocaşul Tănase sau extrema Chipciu", scrie sursa citată.

Raul Rusescu a marcat pentru Steaua 36 de goluri în 71 de meciuri, 21 de goluri fiind reuşite doar în acest sezon în toate competiţiile.

Gigi Becali a declarat în urmă cu ceva zile că a avut o ofertă clară pentru Raul Rusescu: "Le-am zis că îl dau pe 3 milioane! Bine, îl las să plece şi pentru 2,7 milioane", a declarat patronul Stelei, care a aşteptat în zadar oferta concretă.

Transferul lui Rusescu în Spania depinde de mişcările celor de la Chelsea: enlezii s-au arătat cei mai interesaţi de aducerea lui Negredo la Londra. În cazul în care Sevilla va face rost de bani, atunci o parte din aceştia ar putea fi redirecţionaţi spre Steaua.

 

untitled.jpg?width=600&height=579

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intradevar are foarte multe calitati, gandeste bine stie cand sa traga, stie cand sa dea pasa .. Pacat ca nu a fost descoperit mai devreme .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...