Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cagiva

Lovitură de teatru la Rapid : Bozovic se gândeşte să revină! De ce s-a răzgândit şi ce garanţii îi cere lui Copos

Recommended Posts

bozovic-alexandru-hojda.jpg?width=610

Fundaşul muntenegrean s-a liniştit şi se gândeşte serios să revină la Rapid, după ce a picat transferul său la Beijing Guoan
 

Apoel Nicosia şi o echipă din Israel s-au interesat de Bozovic, dar acesta ar vrea să rămână în Giuleşti

George Copos nu l-a lăsat pe Bozovic să plece în China şi a cerut o sumă de transfer


Vladimir Bozovic (31 de ani) bate în retragere şi se gândeşte să revină în Giuleşti, după ce iniţial l-a ameninţat pe George Copos că îşi va depune memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract. Însă, fundaşul rapidist a făcut tot scandalul din urmă cu o săptămână pentru că avea o ofertă foarte bună din China, de la Beijing Guoan, dar Copos nu a vrut să renunţe la internaţionalul muntenegrean fără să primească o sumă de transfer. Chinezii nu au fost de acord cu dorinţa patronului rapidist, iar tranzacţia a picat.

Acum, fundaşul stânga nu are nicio ofertă concretă şi este posibil să revină la sentimente mai bune faţă de gruparea feroviară. Acesta este dispus să se întoarcă în România, doar dacă va primi asigurări din partea lui Copos că nu vor mai fi întârzieri mari la contracte. "Bozo se gândeşte să continue la Rapid, dacă va avea garanţia că nu vor mai fi probleme cu salariul, cum s-a întâmplat în toamnă când nu şi-a primit banii timp de cinci luni", a declarat Zoran Rasic, avocatul internaţionalului muntenegrean. Vineri, giuleştenii şi-au primit salariul pe luna decembrie, iar până la finalul lunii vor fi achitate contractele pe ianuarie.

Interes din Cipru şi din Israel

De serviciile lui Bozovic s-au interesat Apoel Nicosia şi o grupare din Israel. Acestea nu au înaintat o ofertă concretă, dar sunt dispuse, se pare, să-i dea jucătorului un salariu similar cu cel din Giuleşti. "Nu ne-am adresat încă la FIFA. Am avut o discuţie cu domnul Zotta şi mi-a spus ca se poate rezolva situaţia lui Bozovic pe cale amiabilă, iar în două, trei zile vom lua o decizie", a spus Rasic pentru ProSport. Bozovic ar fi tentat să rămână la Rapid, dar n-ar spune nu unei oferte avantajoase din punct de vedere financiar. Pentru asta, ar fi dispus să renunţe la o parte din banii restanţi în schimbul hârtiei care să-l lase să plece liber.

Nu am vorbit decât o dată cu Zotta, la telefon. Clubul este condus de nişte bandiţi
Vladimir Bozovic, declaraţie făcută în urmă cu zece zile pentru ProSport

180.000 de euro este salariul lui Bozovic în Giuleşti. El mai are contract un an şi jumătate cu echipa "vişinie"

"E posibil să mă întorc la Rapid, unde este casa mea, dar vreau ceva garanţii din partea conducerii referitoare la partea financiare", a spus Bozovici pentru ProSport.

 

Sursa Prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vladimir Bozovic este un jucator bun din toate punctele de vedere  si ar merita sa revina la Rapid .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...