Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PauL96

Rihanna, din nou implicată într-un scandal în club. Dacă la precedentul, Tony Parker era să îşi piardă ochiul, acum cântăreaţa a fost victima

Recommended Posts

 Rihanna nu face sub nicio formă "casă bună" cu petrecerile în club. Dacă anul trecut conducătorul de joc al lui San Antonio Spurs, Tony Parker, era să îşi piardă ochiul din cauza unei bătăi care au avut-o în centru pe cântăreaţă (rapperii Chris Brown şi Drake au creat un scandal monstru din cauza Rihannei, iar Parker s-a ales cu un ciob în ochi), de această dată victimă a fost chiar artista invitată să cânte la All Star Game-ul din 2011.

 Concret, aflată în club cu prietena sa Cara Delvingne, Rihanna a fost atacată de un fan, care notează dailymail.co.uk, îi reproşa ceva legat de relaţia cu Chris Brown. Acesta, probabil sub influenţa băuturilor alcoolice, nu s-a rezumat doar la invective, ci a aruncat şi cu o sticlă în direcţia cântăreţei, rănind-o la genunchi.


Rihanna a părăsit imedat localul, însă paparazzii au surprins urmele cioburilor pe genunchiul cântăreţei.

 

rihanna-interior.jpg?width=526&height=89

Sursa: prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orice om doreste sa mearga intr-un loc in care sa se distreze, diferenta este mare pentru o vedeta ca ea.Sincer cred ca la statul sau are nevoie de mult mai multa protectie si ca pe viitor astfel de lucruri sa se evite, sa nu se mai ajunga la astfel de lucruri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...