Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Ţălnar îl pregăteşte pe Alexe pentru plecarea de la Dinamo: "Sper ca la vară să prindă un contract în străinătate"

Recommended Posts

talnar1.jpg?width=610

 

Dinamo a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), pe FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 40.

 

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Alexe '18, '33 (penalty). Pentru FC Braşov a înscris Păun '60.

 
  Cornel Ţălnar e mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, în special a lui Marius Alexe, care a marcat de două ori în această seară. Antrenorul speră ca mijlocaşul să aibă evoluţii foarte bune în continuare pentru ca la vară să prindă un contract în străinătate. 
 
"Am avut 70-75 de minute foarte bune, am luat însă un gol cu mare uşurinţă. Am avut şansă la bara echipei braşovene. Am avut un joc cu faze spectaculoase. Trebuie să facem noi mereu o figură care să ne pună inima la încercare. Alexe este un copil pe care eu l-am crescut de la 15 ani la echipa a doua. Pe lângă cele două goluri, a mai avut ocazii. Sper ca la vară să prindă un contract în străinătate. E important să aducem suporterii la stadion. Vreau să le mulţumesc fanilor care au fost prezenţi la meci", a spus Cornel Ţălnar la gsptv.
 
Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamo ar trebui sa se foloseasca de Alexe, pentru ca este un atacant bun in Romania. Nu inteleg conducerile cluburilor din Romania care sunt interesati doar de a vinde jucatori in afara. Pai cum sa ai performanta daca an de  an schimbi echipa in proportie de 80%.

 

Referitor la meci, felicitari lui Dinamo. Nu am vazut meciul, am vazut primele 10 minute, cand a avut Dinamo o ocazie, de a inscrie, dar brasovenii au scos mingea fix din fata liniei portii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...