Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Super-golul cu Ajax nu a fost unul norocos! Secretul care l-a făcut erou pe Chiricheş: "L-am reprofilat şi uite ce bine am făcut"

Recommended Posts

faza-gol-chiriches-ale5560.jpg?width=610

 

Super-golul cu Ajax nu a fost unul norocos! Secretul care l-a făcut erou pe Chiricheş: "L-am reprofilat şi uite ce bine am făcut"

 

lad Chiricheş a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din întreg sezonul european, reuşita care a dus meciul cu Ajax la prelungiri oprind brusc toate criticile aduse fundaşului central.

 

Olandezii au spus imediat după meci că golul românului a fost doar o execuţie norocoasă şi că unui fundaş îi intră un astfel de şut o dată în carieră. Ceea ce nu ştiau jucătorii lui Ajax şi probabil mulţi dintre iubitorii fotbalului din România este că Chiricheş a fost atacant la începutul carierei,

 

"Vlad e capabil de astfel de reuşite. Puţină lume ştie că el, la bază, era atacant sau mijlocaş ofensiv. La un moment dat, m-am gândit să-l reprofilez pentru că, deşi are un control bun al balonului, tehnică bună, îi lipsea rapiditatea, avea pasul foarte mare cu mingea la picior. El câştiga foarte mult pe spaţii largi din fuleu, iar ca mijlocaş sau atacant e greu să nu te poţi descurca foarte bine pe spaţii mici, aşa că l-am pus să joace fundaş. Şi uitaţi ce bine am făcut", a declarat pentru Click, Mihai Georgescu, primul antrenor al lui Chiricheş.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte tare, chiar nu stiam ca era atacant, sau mijlocas ofensiv. Probabil de aici se trage vitejia si curajul cu care iese din propria jumatate, dar si executiile ( foarfeca, sut de la 25m ). Oricum, se descurca excelent pe linia de fund, si din surse sigure, stiu ca face la viteza multi jucatori de la Steaua ( pana si pe Chipciu). La cat mai multe reusite de genul asta, pentru ca place ochiului astfel de goluri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumos golul .. Chiriches a facut un meci mare la Bucuresti impotriva olandezilor ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...