Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Elite: Dangerous

Recommended Posts

77.jpeg

 

Dangerous este al 5-lea joc al seriei Elite, urmand sa fie lansat pentru PC si OSx de britanicii de la Frontier Developments. Titlul va fi un space MMO, in care gamerii vor alege calea pe care doresc sa o urmeze. Chiar daca nu va fi un class-based clasic, alegerea navei spatiale va limita oarecum actiunile in-game. Vor exista patru roluri in joc, numite trader, explorer, bounty hunter si pirate, dar vor fi pur orientative. Dezvoltarea navei spatiale va stabili rolul jucatorului, existand posibilitatea ca acesta sa opteze pentru roluri hibrid.

Din punct de vedere al scenariului, Elite: Dangerous are loc la 50 de ani dupa evenimentele din Frontier: First Encounters. Galaxia este controlata in continuare de Federatie, Imperiu si fortele independente, dezvoltatorii urmand sa puna accentul pe zonele mai putin explorate din spatiu.

Finanatarea jocului a avut loc prin intermediul site-ului de crowdfunding kickstarter, Frontier Developments reusind sa stranga peste 1.5 milioane de lire sterline de la fani.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XGHM6wu1WY4

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...