Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Manual de instrucţiuni pentru toţi puştii care vor să facă perfomanţă în fotbal

Recommended Posts

danciulescu-rl1.jpg?width=610

 


Dănciulescu rămâne, la 36 de ani, unul dintre cei mai periculoşi atacanţi din Liga I, competiţie în care a bifat 499 de meciuri, record absolut

Veteranul "câinilor" a marcat duminică seară golul 212 în Liga I, reuşită prin care a adus şi prima victorie a lui Dinamo pe terenul Rapidului după cinci ani

Nu pierde niciodată nopţile
Mai multe păreri de la apropiaţi şi de la oameni cu care Dănciulescu lucrează la Dinamo au generat un răspuns unanim: atacantul "câinilor" nu pierde niciodată nopţile, lucru facilitat de faptul că nu agrează deloc cluburile! Mai mult, în zilele libere preferă să "fure" câteva ore de somn în plus, pentru a fi sigur că este odihnit mereu înaintea partidelor.

Dă stingerea la 22:30
În funcţie de numărul de antrenamente pe care Dinamo le are într-o zi, "Corbul" îşi face şi programul de somn, pe care îl respectă cu sfinţenie. Atunci când ia parte la două şedinţe de pregătire, solicitarea fizică este maximă, aşa că, pentru o recuperare rapidă, se culcă la 22:30 sau, cel mai târziu, la ora 23:00. În cazurile mai fericite, atunci când "câinii" au un singur antrenament pe zi, atacantul mai zăboveşte câteva zeci de minute cu familia, dar niciodată după ora 00:30.

Se antrenează suplimentar la sala de forţă
Dănciulescu se odihneşte cât poate de mult şi pentru că nu se rezumă doar la şedinţele de pregătire pe care tehnicienii le organizează. "Corbul" ajunge de multe ori primul la stadion, iar timpul suplimentar, până la începerea şedinţei de antrenament, şi-l petrece în sala de forţă.

Nu mănâncă deloc carne de porc
Pentru o viaţă sănătoasă, alimentaţia este esenţială, iar "Danciu" este foarte atent şi la acest aspect. Peştele şi salatele nu lipsesc niciodată din meniul său, iar carnea de porc este exclusă, cu excepţia sărbătorilor de iarnă, când acesta degustă puţin muşchi sau un cârnat, de poftă.

Un Red Bull îi dă aripi
Nu în ultimul rând, Dănciulescu se asigură că este în formă maximă atunci când intră pe teren, iar pentru asta are grijă să bea, înaintea fiecărei partide, un Red Bull sau un Power Horse, băuturile energizante pe care el le preferă.

7 jucători care au marcat cel puţin 100 de goluri în Liga I au punctat, cel puţin o dată, la 36 de ani: Dudu Georgescu, Mihai Adam, Titus Ozon, Claudiu Niculescu, Gheorghe Constantin, Gheorghe Mulţescu şi Ionel Dănciulescu.

Arpad Soos (CFR Cluj) a marcat în Liga I, la 38 de ani (1970), în timp ce Iosif Lereter (UTA), Nicolae Pescaru (Braşov) şi Cristian Coroian (Bistriţa) au punctat la 37 de ani în 1971, 1980, respectiv 2010.

 

vEL9dXc.jpg

/:

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca o sa mai joace cel putin un sezon in afara de acesta. Este intr-adevar un model Danciu. Bravo lui, un tip modest si un adevarat profesionist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai rari fotbalisti ca el , va mai juca macar 1 sezon si se va retrage in plina glorie.Merita aplaudat si merita luat ca un exemplu pentru viitorii fotbalisti ai romaniei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...