Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Grevă la Rapid! Veteranii au refuzat să intre în cantonament pentru meciul cu Petrolul

Recommended Posts

5386849-mediafax-foto-laurentiu-mich.jpg

 

*Veteranii din lotul giuleştenilor au refuzat să intre în cantonament pentru meciul cu Petrolul. apidiştii sunt nemulţumiţi că Ioan Taban nu le-a achitat 25% din banii datoraţi pe luna ianuarie.

Rapid este a doua echipă din Liga I care a intrat în grevă în ultimele luni, după ce, în cantonamentul din Spania, dinamoviştii au refuzat să joace un meci amical pentru că nu şi-au primit restanţele financiare.

Ieri, exemplul "câinilor" a fost urmat de elevii lui Marian Rada, însă nu a fost vorba de boicotul vreunui meci, vişinii prefând să nu intre în cantonament înaintea partidei cu Petrolul Ploieşti. Fotbaliştii sunt nemulţumiţi că Ioan Taban nu s-a ţinut de cuvânt şi nu le-a achitat 25% din banii pe care trebuiau să-i primească pentru luna ianuarie. Iniţial, oficialul rapidist le-a transmis jucătorilor că îşi vor încasa banii până vineri, înaintea meciului cu Dinamo, tot atunci când ar fi trebuit să intre în cont o parte din salariile pe februarie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, ieri, la ProRapid, fotbaliştii au făcut o şedinţă şi au luat decizia de a nu intra în cantonament, urmând ca la meciul din această seară, cu Petrolul, să vină pe cont propriu, direct la stadion.

Puştii solidari cu veteranii
După ce veteranii din lot au mers la Marian Rada şi i-au spus că nu rămân la ProRapid, antrenorul a încercat să-i oprească în cantonament pe puştii din lot, dar aceştia i-au transmis tehnicianului că sunt solidari cu ceilalţi jucători şi vor face acelaşi lucru. "Conducerea a vrut să ne ţină pe noi în cantonament, dar am discutat între noi şi am luat decizia de a fim alături cu colegii noştri. Suntem o echipă şi la bine şi la rău", a povestit pentru ProSport unul dintre puşti.

Cu galeria la cinema
La iniţiativa fanilor, giuleştenii au vizionat, ieri, filmul "Stand UP Guys" în care joacă Al Pacino. La cinematograf, elevii lui Marian Rada au crezut că acţiunea este organizată de conducere, dar au avut parte de o surpriză în momentul în care au intrat în sala de cinema. Ultraşii rapidişti s-au gândit la un mod prin care să-i motiveze pe jucători. 60 de suporteri s-au aflat în sală şi au început să cânte, la unison, în momentul în care a început pelicula. Totul a fost pus la cale de fani, tonul fiind dat de un telefon care a sunat pe acordurile imnului Rapidului. De aici s-a declanşat corul, toţi fanii ridicându-se şi fredonând cunoscuta melodie.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu esti platit cu lunile este normal ca nu mai vrei sa joci cu acea pasiune. Daca Copos o sa plateasca salariile o sa vedeti ,jucatori vor avea alta atitudine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...