Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Dinamo, aproape de salvare! Negoiţă nu mai pune presiune pe Badea

Recommended Posts

"Am ajuns la o altă soluţie! Fanii vor afla luni ce se va întâmpla"

 

badea.jpg?width=610

 

 Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă spune că problema obţinerii licenţei nu mai este o problemă. Şeful din Ştefan cel Mare mărturiseşte că a ajuns la un acord cu Nicolae Badea şi lasă de înţeles că preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către el nu mai este singura soluţie pentru redresarea financiară a clubului.

"Sunt sigur că, până pe 31 martie, vom fi la punct cu toate probemele legate de obţinerea licenţei. Nu ţine de discuţiile dintre mine şi domnul Badea. mai demult am spus altceva, dar acum s-a schimbat situaţia, vom ajunge la o înţelegere. Am găsit o soluţie care este foarte aproape de implementare şi care va redresa Dinamo din punct de vedere financiar. De săptămâna viitoare lucrurile vor deveni clare. Lunea viitoare, suporterii dinamovişti vor şti care va fi soarta clubului", a spus Negoiţă.

Acţionarul dinamovist a lămurit şi zvonul potrivit căruia angajaţii clubului Dinamo ar fi avut de suportat o reducere salarială substanţială: "Nu este adevărat că au fost tăiate cu 40 la sută salariile angajaţilor de la club. Este o minciună".

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ionut Negoita este un baiat calculat  si va putea sa ridice Dinamo. Sa speram ca va baga bani in clubul Dinamo si ca va  Dinamo va reveni pe primele pozitii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...