Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Alibec din vara la Steaua

Recommended Posts

alibec-alexandru-hojda.jpg?width=610
 

Gică Hagi l-a informat pe Becali că nu-i va prelungi împrumutul atacantului de la Internazionale Milano la Viitorul Constanţa, astfel că pe fir va intra Steaua.


  Din păcate pentru suporterii Stelei, joi seară, în returul cu Chelsea de la Londra (1-3), limitele Stelei s-au văzut în totalitate. Cu un vârf de careu improvizat, în persoana lui Raul Rusescu, şi fără un mijlocaş de creaţie, echipa lui Reghe nu a putut emite mari pretenţii la un asemenea nivel. Anghel Iordănescu a fost cel care a semnalat cele două mari probleme avute de la mijlocul terenului în sus de Steaua. "Gigi trebuie să înţeleagă că dacă nu ai un vârf de careu de valoare şi un mijlocaş ofensiv foarte bun, atunci să nu te mai întrebi de ce oare Chelsea te-a eliminat", a sunat una dintre remarcile fostului selecţioner al României.

"Reghe îl va face un mare atacant"
Totuşi, în pauza de iarnă, atât Reghe cât şi managerul roş-albaştrilor au făcut tot posibilul să-l convingă pe Gigi Becali să transfere un vârf de careu şi un mijlocaş de creaţie, însă au fost refuzaţi aproape tot timpul de latifundiarul din Pipera. Asta până ieri, când finanţatorul Stelei a anunţat la DigiSport care va fi următorul transfer al echipei din Ghencea. "O să-l aducem din vară la Steaua pe Alibec! Aşa se va rezolva problema vârfului de careu. Reghe mi-a promis că în şase luni o să-l facă pe Denis un mare atacant. Hagi nu-i va mai prelungi împrumutul de la Internazionale Milano la Viitorul, iar eu îl voi transfera la noi", a spus Becali.

 

10.000 de euro va câştiga pe lună Alibec la Steaua

2 goluri a marcat Alibec pentru Viitorul Constanţa în acest campionat

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...