Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Paszkany numără deja zilele până la următorul 'tun'

Recommended Posts

cfr-muniru.jpg?width=610

 

 În plină criză de rezultate, CFR Cluj are totuşi motive de mulţumire. Deşi sunt departe de primele locuri, iar jocul este unul dintre cele mai slabe din ultimul timp, ardelenii speră să "stoarcă" ceva şi din acest sezon. Unul dintre obiectivele clujenilor este reclădirea echipei, lucru la care se pricep mai bine ca nimeni altcineva în Liga 1.
 

Una dintre perlele pe care ardelenii speră să le scoată la lumină este Sulley Muniru. Fratele mult mai celebrului Sulley Muntari, Muniru a fost adus gratis la Cluj şi ar putea fi pariul lui Paszkany pentru acest sezon. Cu atât mai mult cu cât mijlocaşul a fost la un moment dat aproape de Real Madrid, acolo unde a fost remarcat de marele Mourinho.

Muniru a debutat la CFR în deplasarea de la Iaşi. Mijlocaşul spune că a fost bine primit la echipă şi că a surprins pe toată lumea prin rapiditatea cu care s-a adaptat. Muniru laudă nivelul Ligii 1: "Este minunat aici"

Muniru: "I-am surprins pe toţi! Nimeni nu se aştepta să mă adaptez aşa repede"
"Am avut un meci excelent şi mi-a plăcut să fiu acolo, pe teren. E minunat pentru mine că mi-am văzut visul de a juca într-un fotbal profesionist. Toată lumea a fost mulţumită de mine. Am fost cel mai tânăr jucător al echipei la meciul meu de debut şi toţi colegii m-au lăudat pentru ce am făcut. Din nefericire, nu am câştigat meciul. I-am surprins pe toţi, pentru că nimeni nu se aştepta să mă adaptez aşa de repede. Mulţumită lui Dumnezeu, am avut un meci excelent", a declarat Sulley Muniru pentru presa din ţara sa natală.

Muniru visează să le calce pe urme lui Bastos sau Sougou
 "Este prima dată când joc într-o ligă majoră, dar pot să spun că este minunat aici. Toate echipele joacă bine şi sunt fericit că îmi încep cariera aici. Muntari mă sfătuieşte şi vorbeşte mult cu mine. Vreau să joc bine şi să îmi ajut echipa să câştige ceva în sezonul ăsta. Să joc în Champions League cu CFR este visul meu" , a mai spus mijlocaşul.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...