Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Negoiţă îşi ia în serios rolul de şef la Dinamo

Recommended Posts

"Cu 30 milioane € se poate ridica un stadion elegant"

 

stadion-dinamo1.jpg?width=610

 

Ionuţ Negoiţă îşi ia în serios rolul de şef al lui Dinamo. La o săptămână după ce a preluat clubul, Negoiţă a plătit restanţele salariale ale jucătorilor, a mutat sediul clubului, a închiriat Arena Naţională pentru meciurile de "acasă", iar astăzi va merge în cantonamentul din Poiană pentru a le promite "câinilor" prime dacă vor prinde un loc de Europa.

  Noul conducător al clubului din "Ştefan cel Mare" vrea să construiască şi o arenă modernă pentru Dinamo. Noul stadion ar urma să aibă maxim 25.000 de locuri şi să fie construit pe locul actualei arene.

"Vreau un stadion nou în Ştefan cel Mare. Sper să se găsească modalitatea. Nu mi se pare normal ca în centrul Bucureştiului să existe acea zonă care de mult nu mai arată cum trebuie. Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a realiza acest lucru. Eu zic că Dinamo nu are nevoie de un stadion mai mare de 22 sau 25 de mii de locuri. Dacă sunt meciuri mai importante se poate juca pe Naţional Arena. Cu 30 de milioane de euro poate fi făcut un stadion foarte elegant iar în 4-5 ani poate fi realizat", a declarat Ionuţ Negoiţă.

Actualul stadion al lui Dinamo a fost inaugurat în 1951 într-un meci cu Locomotiva Timişoara, iar capacitatea este de 15.032 locuri.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine ca a pus toate lucrurile importante la punct intr-un timp atat de scurt iar in legatura cu stadionul, mi se pare o idee super... nu vad rostul altui stadion atata timp cat exista unul care poate fi renovat... la urma urmei, clipele frumoase petrecute pe stadionul 'Dinamo' sunt cele esentiale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Dinamo avea nevoie de un om ca Negoita care sa investeasca in echipa si sa o duca din nou acolo unde ii este locul .

Sper ca se va ocupa si de problema transferuriilor , pentru ca in ultimii 2 ani ,Dinamo a jucat cu acelasi lot . Mici modificari facute cu jucatorii pe sume mici sau luati de la echipa a II-a .

Cred ca 1-2 anii,daca Negoita isi continua acest proiect inceput la Dinamo, ,,cainii" se vor bate din nou pentru titlu .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...