Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Brăila - Steaua 1-0

Recommended Posts

Venirea Stelei la Brăila a produs o emulaţie de nedescris în oraşul de pe Dunăre. 14.000 de spectatori au trăit la intensitate maximă un meci terminat cu o victorie de palmares, în faţa formaţiei care domină autoritar Liga 1. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 31 de Puşcaşu, a cărui torpilă din marginea careului nu i-a oferit prea multe speranţe lui Stanca.
 

Fără cei 12 jucători plecaţi la naţionale, Laurenţiu Reghecampf a reuşit să încropească o echipă care, cel puţin pe hârtie, părea destul de solidă, având în vedere rezonanţa numelor. Totuşi, deşi în multe momente mijlocul echipei s-a mişcat decent, Prepeliţă, Filip şi Pârvulescu conlucrând extrem de bine, roş-albaştrii nu au reuşit să puncteze. Din păcate pentru formaţia lui Reghe, lipsa unui vârf autentic s-a simţit şi în partida contra divizionarei secunde, Rocha fiind o umbră palidă a jucătorului care impresiona anul trecut, în timp ce Mihai Costea a fost prea preocupat să demonstreze că "poate" şi s-a remarcat doar prin multe acţiuni personale, sortite "pieirii" din fază incipientă. În ceea ce îl priveşte pe Tatu, acesta a pivotat destul de bine şi a creat destule culoare pentru coechipieri, însă în faţa porţii şi-a păstrat "reputaţia", ratând două ocazii extrem de mari.

Lato, căpitan

În premieră, în absenţa "greilor" echipei, banderola de căpitan a poposit pe braţul lui Latovlevici, care şi-a însuşit foarte bine rolul. Acesta a fost extrem de activ, cel puţin în prima parte şi a încercat să organizeze jocul. Treptat, fundaşul stânga s-a stins, în repriza secundă fiind înlocuit cu Lupu. Odată cu ieşirea "lunetistului", banderola a trecut pe braţul lui Prepeliţă, fotbalist care, de altfel, a fost de departe cel mai bun jucător al formaţiei lui Reghecampf.

De remarcat şi ambiţia Brăilei, care a ştiut să se mobilizeze în ciuda caracterului amical al disputei şi care a propus două nume pentru Liga 1: Ciocâlteu şi Neagoe.

 

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele formaţii:

Brăila: Ştefan Leu - Ignat, Bosoi, Ivan, Necoară - Voicu, Puşcaşu, Ochia, Neagoe - Bălţoi, Rusu
Rezerve: Mitrea, Frunză, Bălaşa, Ndigwe, Ciocâlteu, Spiridon, Câmpeanu

 

Steaua:Stanca - Râpă, Szukala, Doru Bratu, Latovlevici (CPT) - Filip, Prepeliţă - Tatu, M.Costea, Pârvulescu - Adi Rocha

Rezerve: Niţu, Antonio Popa, Lupu, Caradaş, Puşkaş, Năstăsie, Roşu, Pătraşcu, Iordache

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

min 90+2 Final de meci. Steaua e învinsă de divizionara secundă.

min 89 Tatu se descurcă destul de bine printr-o "pădure" de picioare, dar, în cele din urmă, pierde posesia.

min 86 Mihai Costea trimite perfect pentru Tatu, care îşi respectă "renumele" şi ratează cu seninătate o ocazie imensă.

min 85 Deşi cea de-a doua repriză avut un ritm foarte bun, cele două echipe dau semne de oboseală şi greşesc tot mai des.

min 78  Neagoe centrează perfect pentru Ciocâlteu, al cărui şut din prima trece pe lângă.

min 76 Şut al lui Mihai Costea din marginea careului. Balonul trece la o palmă de buturile porţii lui Leu.

min 73 Steaua domină, însă ocaziile clare lipsesc. Mihai Costea a mai irosit o bună oportunitate.

min 72 ⇔ Cristi Puşkaş îl înlocuieşte pe Doru Bratu.

min 70 Szukala este avertizat după o intrare cu ambele picioare înainte.

min 67 ⇔ Valeriu Lupu este trimis de Reghecampf în locul lui Latovlevici. Banderola de căpitan îi este predată lui Prepeliţă.

min 63 Ciocâlteu pasează excelent pentru Neagoe

min 61⇔ Năstăsie îi ia locul lui Râpă în garnitura Stelei

min 60 Szukala "bărbiereşte" o minge, după ce s-a înălţat peste toată apărarea adversă, la un corner.

min 56 Pe contraatac, Ciocâlteu îi întoarce pe toate părţile pe apărătorii adverşi, însă şutul său este respins în ultimă instanţă de Râpă.

min 55 Asediu la poarta lui Leu. Steaua are turate motoarele la maxim, dar nu găseşte cadrul porţii. Acelaşi Prepe este găsit în banda dreaptă, după ce Rocha a creat foarte bine culoarul pentru pasă, însă acesta preferă centrarea unui şut. Chiar şi aşa, deşi pasa sa a fost repsinsă în primă fază, Pârvulescu are golul în vârful bocancului.

min 52 Oaspeţii presează şi domină autoritar acest debut de repriză secundă. În urma unui corner, formaţia lui Reghe mai bifează o ocazie.

min 49 Fază de mare spectacol reuşită de Steaua. Pârvulescu îl deschide în dreapta pe Prepeliţă care, după ce driblează doi adversari, trimite periculos în careu. Inteligent, Tatu sare peste minge, iar Mihai Costea are o bună oportunitate de a înscrie. Şutul său, însă, este respins.

min 46 A început repriza secundă. Nicio schimbare efectuată de Reghecampf la pauză.

 

min 45+2 Final primă repriză.

 

min 45+1 Filip şi Bosoi au o contră puternică şi ambii au nevoie de intervenţia medicului.

min 45 Râpă are o execuţie interesantă, trimiţând violent din unghi, însă balonul ocoleşte stâlpul din stânga porţii lui Leu.

min 44 Filip combină bine cu Pârvulescu, a cărui centrare este respinsă uşor de unul dintre fundaşii brăileni.

min 43  Necoară îl elimină din joc pe Mihai Costea cu o simplă fentă, iar gazdele au din nou o bună oportunitate de a pune în pericol buturile porţii adverse. Din fericire pentru bucureşteni, Doru Bratu intervine salvator.

min 40 Formaţia lui Reghecampf nu reacţionează după primirea golului şi este prinsă descoperită încă o dată. Alex Bălţoi trimite în plasă, însă de la margine se semnalizează ofsaid.

min 31 GOOL Brăila! Puşcaşu trimite o torpilă din marginea careului, iar Stanca este bătut. VIDEO

min 27 Steaua continuă să preseze şi să domine, dar nu se mai apropie de minute bune de poata adversă.

min 20 M.Costea îşi ia în oarecare măsură revanşa pentru faza din urmă cu un minut. Pârvulescu îi pasează excelent atacantului, al cărui şut este respins in-extremis de Leu în corner.

min 19 Prepeliţă îl găseşte excelent pe Mihai Costea, printr-o pasă filtrantă, însă fostul juvete dă încă o dată seama "formei sale". Dintr-o poziţie foarte bună, "Nilă" trage telefonat, în braţele goalkeeper-ului advers.

min 18 Primul corner al partidei îi aparţine Brăilei. Szukala acordă lovitură de colţ, la o fază în care, probabil, soarele i-a jucat feste. În urma fazei fixe rezultate, Puşcaşu are o bună oportunitate, dar şutul său din interiorul careului trece mult peste poarta lui Stanca.

min 16 Steaua continuă să domine, dar nu găseşte soluţii. Tatu inventează o pasă foarte bună pentru Rocha, care scapă singur cu portarul advers, însă de la margine se semnalizează o poziţie de ofsaid.

min 13 Tatu iroseşte o bună oportunitate, centrând slab pe un contraatac al roş-albaştrilor.

min 12 Neage îl depăşeşte pe Râpă, însă nu poate trece şi de Szukala, care dublează excelent.

min 9 Ocazie mare pentru roş-albaştri. Un un-doi de efect între Prepeliţă şi Costea se soldează cu pătrunderea primului în careu. Exact în momentul şutului, unul dintre fundaşii echipei gazdă îi "suflă" mingea mijlocaşului Stelei.

min 8 Brăila dă primele semne de viaţă. O centrare pentru Bălţoi nu îşi găseşte destinatarul din cauza vântului, care bate extrem de puternic.

min 6 Latovlevici este cel mai activ stelist. O centrare a sa din partea stângă este respinsă în ultimul moment de Bosoi.

min 5 Şut bun al lui Pârvulescu, de la aproximativ 30 de metri. Mingea trece la aproximativ un metru de poarta lui Leu.

min 2 Steaua începe în ofensivă şi beneficiază de o bună oportunitate la o lovitură liberă bătută de

Start în partida de la Brăila. În tribune sunt 14.000 de spectatori

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu cred . pa .

 

cum naiba ma ? batem chelsea si nu batem braila care e din liga a 2 a :@ .

 

edit : mda , acum am vazut echipele .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca steaua a jucat cu rezervele asta nu este o scuza sa gandim totusi ca Braila este o echipa de liga 2-a,in fine.

 

Ulei maaaaaaaaaaaaaaaaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aduceti echipe cu care sa joace Steaua ca Becali nu are cu cine =))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum ma sa ia bataie de la Braila? :)) A ajuns in Liga Europa si acum ia bataie de la o echipa din liga a2a :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radeti ca ... Voi nu vedeti ca in teren au fost rezervele? Pana la urma nici nu ma intereseaza acest meci atat timp cat este amical . ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radeti ca ... Voi nu vedeti ca in teren au fost rezervele? Pana la urma nici nu ma intereseaza acest meci atat timp cat este amical . ;)

 

Nu conteaza ca e amical sau oficial, o echipa cu atatea asteptari n-ar trebui sa se lase batuta asa de usor, chiar daca au jucat cu rezervele... daca joaca la Steaua, ar trebui sa fie buni si ei, nu doar titularii din primul 11, mi se pare normal sa piarda daca de la o vreme sunt numai cu nasul pe sus, ca nu ii bate nimeni si asa mai departe. Orice meci e important, cum am zis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E doar un meci de pregatire. Nu am vazut meciul, dar am inteles ca Parvulescu a jucat mijlocas dreapta, post pe care nu cred ca a mai jucat vreodata. A intrat si Doru Bratu, care nu a mai jucat un meci oficial de aproape un an. Sa nu mai zic ca a contat si faptul ca majoritatea jucatorilor de pe teren nu au meciuri in picioare, iar omogenitatea echipei de rezerve nu poate fi la aceeasi inaltime cu echipa de titulari, care joaca atatea meciuri impreuna.

 

Nu stiu de ce radeti voi de acest rezultat, e doar un meci de pregatire. Si in iarna aceasta, Steaua a luat bataie pe banda rulanta in meciurile de pregatire si uitati ce a reusit in aceasta primavara.

 

Ce-ar mai fi sa rad si eu de Rapid ca a luat vreo 3 goluri in a 2-a repriza din ce am inteles, de la o echipa de Liga a 3-a. Sunt doar meciuri de pregatire unde se testeaza diferite formule, iar jucatorii nu sunt asa de bine conectati la meci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu conteaza ca e amical sau oficial, o echipa cu atatea asteptari n-ar trebui sa se lase batuta asa de usor, chiar daca au jucat cu rezervele... daca joaca la Steaua, ar trebui sa fie buni si ei, nu doar titularii din primul 11, mi se pare normal sa piarda daca de la o vreme sunt numai cu nasul pe sus, ca nu ii bate nimeni si asa mai departe. Orice meci e important, cum am zis.

 

Cum nu conteaza ma? Tu nu gandesti? Ia baga-mi tu la ce echipa tii jucatorii care nu au mai jucat de cateva luni bune sa joace cu echipa care , a fost destul de bine pregatita .. 

 

 

Sunt de acord si cu Radu , si in pauza de iarna a avut numai infrangeri si dupa au urmat meciuri mari precum cel cu Ajax , cu Chelsea si multe altele ... Asa ca numai vorbiti voi aiurea :-j .. Numai sa criticati stiti .. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Oamenii bunii,Steaua a jucat cu echipa a II-a meciu,dar mai bine il jucau cu juniorii,creca faceau o figura mai frumoasa

Nu trebuie sa le afecteze moralul meciu asta,a fost unul de pregatire .

Daca joci cu Rocha si M.Costea in fata,logic ca Steaua nu marcheaza

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...