Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] History: Legends of War

Recommended Posts

168.jpeg

 

History: Legends of War este un joc de strategie, cu elemente de RPG, dezvoltat de Slitherine Software UK Ltd si PQube, care fost lansat in martie 2013 pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 si PlayStation Vita. Jucatorii au ocazia sa participe la Al Doilea Razboi Mondial, de la debarcarea in Normandia si pana la ocuparea Berlinului. Preluand rolul generalului George Patton, gamerii vor avea de indeplinit 21 de misiuni, la comanda U.S. Army, de-a lungul celor patru operatiuni bazate pe fapte istorice: Operatiunea Cobra, Overlord, Ardeni si Counteroffensive.

In total, jocul are 44 de harti de joc, atat in medii urbane cat si in zone deschise, cu misiuni care se desfsoara atat noaptea cat si ziua. History: Legends of War are 36 de tipuri de unitati, incepand cu trupe de infanterie si vehicule mecanizate si terminand cu unitati aviatice si trupe speciale (lunetisti, forte de commando, etc.)

Multiplayer-ul da posibiliatate jucatorilor sa participe la operatiuni competitive, avand sansa sa schimbe istoria de-a lungul anumitor operatiuni.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...