Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RedDisciple

Piţurcă s-a decis: Mutu, Torje şi Chipciu, rezerve la Amsterdam! Ce surprize a pregătit selecţionerul. Olanda-România, de la 21:30

Recommended Posts

Piţurcă a pregătit o serie de surprize pentru meciul cu Olanda. România va începe fără Mutu, dar şi fără Chipciu, fotbalist care a fost decisiv contra Ungariei. Altfel, surprinde creditul pe care selecţionerul i-l acordă lui Grozav şi Tănase. Primul a fost inexistent contra maghiarilor, în timp ce stelistul a avut evoluţii mai degrabă modeste în ultima perioadă.

În poartă, Pantilimon i-a fost preferat lui Tătăruşanu, iar Adi Popa va asigura banda dreaptă în detrimentul lui Torje, a cărui prestaţie la Budapesta a fost extrem de slabă.

 

 

Iată echipa de start a tricolorilor:

Pantilimon - Tamaş, Gardoş, Chiricheş, Raţ - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Grozav, Tănase - Bogdan Stancu

 

Rezerve: Tătăruşanu, Lung Jr. - Luchin, D. Grigore, Chipciu, Torje, Mutu, Keşeru, Şt. Radu, Rusescu, Maxim

 

 

Olanda: 4-3-3

Vermeer - Janmaat, De Vrij, Indi, Blind - Strootman, Van der Vaart, De Guzman - Lens, Van Persie, Robben

 

Rezerve: 22. Stekelenburg, 23. Vorm - 12. Van Rhijn, 13. Vlaar, 14. Mathijsen, 15. Kuyt, 16. Clasie, 17. Schaken, 18. Vilhena, 19. S. De Jong, 21. John, 24. Maher

 

Arbitru: Mark Clattenburg
Asistenţi: Simon Beck, Stephen Child (toţi din Anglia)
Stadion: Amsterdam Arena (Olanda)

 

 

*România nu a învins niciodată în Olanda în cele şase partide jucate până acum în Ţara Lalelelor, iar batavii n-au mai pierdut de 13 ani pe teren propriu în preliminarii

*Ultima echipă care a administrat o înfrângere batavilor pe teren propriu a fost Portugalia, în 2000

Olanda este unul dintre cei mai periculoşi adversari pe care i-a avut România în istorie. Şi asta pentru că tricolorii nu au reuşit niciodată să se impună pe terenul batavilor, fie că a fost vorba de un meci oficial sau amical. Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât adversarii de azi nu au pierdut un meci oficial, în preliminariile unui turneu final, de 13 ani! S-a întâmplat în 2000, când Portugalia reuşea să învingă cu 2-0 o echipă a batavilor antrenată tot de Louis Van Gaal. Totodată, lusitanii au fost cei mai incomozi adversari ai olandezilor în aceşti 13 ani, alături de naţionala României. În rest, recordul de invincibilitate e explicabil având în vedere că Olanda a învins echipe precum Moldova, Belarus sau Finlanda.

Meciurile României în Olanda
02.12.1970 Amsterdam: OLANDA - ROMÂNIA 2-0 (1-0) amical
05.06.1974 Rotterdam: OLANDA - ROMÂNIA 0-0 amical
01.06.1988 Amsterdam: OLANDA - ROMÂNIA 2-0 (1-0) amical
27.05.2000 Amsterdam: OLANDA - ROMÂNIA 2-1 (1-0) amical
04.06.2005 Rotterdam: OLANDA - ROMÂNIA 2-0 (1-0) prel.CM
24.03.2007 Rotterdam: OLANDA - ROMÂNIA 0-0 prel.CE

"Nu am citit ce au spus unii după meciul de la Budapesta. Asta e vrăjeală ieftină"
Victor Piţurcă, antrenor România

 

prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer echipa arata destul de binisor dar cred ca l-a bagat pe Torje pe banca de rezerve pentru a aduce un plus in repriza a 2-a..de asemenea cred ca Rusescu merita sa fie titularizat in locul lui Bogdan Stancu sa nu uitam acesta a ratat cea mai mare ocazie a noastra in meciul cu Ungaria ratand cu poarta goala.

Sper ca Romania sa obtina un egal in acest meci si sa nu ne facem de ras.

Hai Romania:dancerock: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iar Bogdan Stancu? De ce nu Rusescu? De ce nu Chipciu in locul lui Tanase?

 

Nu il mai inteleg deloc pe Piturca. Acum ceva ani imi placea de el ca antrenor, caracter si personalitate, dar incep sa imi schimb parerea despre el prin deciziile pe care le ia. Totusi, imi doresc sa castige Romania, chiar daca va fi greu. Mi se pare mai buna echipa aceasta decat cea de la partida cu Ungaria.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca Mutu merita mai mult sa joace decat Tanase , macar o repriza dupa sa fii intrat un Chipciu.

 

Grozav e paralel cu fotbalul(are cateva meciuri bune si dupa vreo 10 slabe ) , nu pot sa il suport poate o zic putin si din frustrare dar infine.

 

Atacul e facut aiurea cu Tanase , Grozav si Bogdan Stancu ...Tanase si-a dovedit suprematia in a da pase gresite , Grozav mai alearga si el pe acolo din cand in cand , Bogdan Stancu la Oduspor isi face treaba foarte bine dar la Romania zici ca explodeaza in prostie , in locul sau l-as fi bagat pe Mutu :-?.

 

Sa speram ca Pintilii si Bourceanu isi vor face treaba ca si la Steaua si vor reusi sa creeze spatii pentru pase si construirea unui pressing agresiv.Popa sa speram ca va exploda si ii va intoarce pe fata si pe spate pe aparatori adversi , iar Tanase sa nu ne arate din nou cat de paralel este cu fotbalul.

 

Tamas pe partea dreapta .... Este o solutie zic eu buna deoarece in meciul contra Turciei a facut un meci senzational.

 

Chiriches si cu Gardos trebuie sa tina in spate apararea , iar fundasi laterali sa avanseze cu mingea la picior fara teama si sa atacam , nu sa ne aparam , ca pana la urma intra mingea in poarta ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...