Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Chris Brown incepe in forta promovarea noului album. Vezi aici clipul piesei 'Fine China' - VIDEO

Recommended Posts

Chris Brown incepe in forta promovarea noului album. Vezi aici clipul piesei 'Fine China' - VIDEO

 

stire9721image.jpg

 

 

Chris Brown, in varsta de 23 de ani, a declarat in urma cu ceva vreme ca noul sau material prezinta influente ale stilului muzical al lui Michael Jackson. Ei bine, piesa si clipul "Fine China" sunt dovada clara ca vedeta americana are o apreciere aparte pentru munca si muzica Regelui Pop.

Povestea clipului este incarcata de dramatism si, dupa cum ne sugereaza si numele piesei, nu puteau sa lipseasca prezentele asiatice.

Regizat de Sylvian White (Stomp the Yard), videoclipul il prezinta pe Chris Brown in rolul de baiat bun, care se "lupta" cu un intreg cartel de chinezi pentru inima unei fete. Pentru ca actiunea sa fie completa, Brown il are ca adversar principal pe tatal fetei, capul cartelului! Acesta nu este de acord cu relatia dintre fiica sa si superstarul american si de aici incepe o serie de conflicte.

Unde sunt chinezi trebuie sa fie si cateva scene de lupta, asa ca secventele tensionate sunt condimentate si cu astfel de confruntari.

Piesa suna bine si clipul este unul foarte reusit! Enjoy!

 

 

 

Chris Brown ne lasa impresia ca a trecut peste etapele tulburi din viata sa! Chiar si acest clip, in care fetele sexy si masinile scumpe nu sunt prezente, ne arata ca vedeta s-a maturizat!

Starul RNB a declarat ca nu isi doreste sa apara in fata publicului doar cu lucruri extravagante, iar clipul "Fine China" dovedeste acest lucru.

"In acest videoclip ma veti vedea purtand de grija unei fete si fiind un adevarat genteleman - va arat si o alta latura a mea. Stiu ca publicul feminin vede schimbarea. Este posibil ca gurile rele sa spuna <<Nu, nu este genul lui>>", a marturisit Chris Brown.

Pana la proba contrarie, "Fine China" este un produs reusit, care merita atentia publicului. In plus, superstarul a declarat ca acesta este primul dintr-o serie de zece videoclipuri ce vor fi lansate inaite ca albumul "X" sau sa iasa pe piata undeva in luna septembrie.

Cum ti se pare videoclipul "Fine China"? A meritat asteptarea?

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...