Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nagato12345

Viorel Moldovan atacă noua "modă" de la naţională: "Cum ne supărăm un pic, ne retragem!"

Recommended Posts

stefan-radu.jpg?width=610

 

 

Fostul internaţional Viorel Moldovan consideră că jucătorii de la echipa naţională au devenit "destul de sensibili" şi iau uşor decizia de a se retrage, fapt care s-a transformat într-o modă în rândul "tricolorilor".
"La noi e la modă acum, cum ne supărăm un pic, ne retragem. Jucătorii din ziua de astăzi au devenit destul de sensibili şi iau anumite decizii care pentru mine sunt greu de înţeles. Acum fiecare îşi cunoaşte drumul în viaţă. Fiecare îşi decide soarta. Important este să avem o arie mare de selecţie, din păcate nu prea avem de unde alege. E normal ca şi Mutu să se retragă la un moment dat, are şi el o vârstă. Toţi am trecut prin asta. Vor veni alţii, trebuie însă să construim o echipă competitivă pentru turneele finale", a declarat Moldovan.
Fostul atacant speră ca echipele de tradiţie din campionatul intern să-şi revină cât mai repede şi să redevină adversare redutabile pentru Steaua: "În România e un campionat ciudat, Steaua s-a detaşat, dn păcate nimeni nu i-a mai pus probleme. Din păcate culegem ceea ce am semănat. Conducătorii nu au gândit în perspectivă, s-au gândit doar să joace în Liga Campionilor, după care cu Dumnezeu înainte. Dar asta nu e benefic fotbalului românesc şi nici pentru echipa naţională. S-au schimbat destul de multe lucruri şi la Dinamo, important este să găsească resursele necesare să plătească jucătorii, să investească, nu să bată doar din gură. La asta suntem buni, dar mâna în buzunar nu prea o băgăm. Avem nevoie de Dinamo şi de echipele cu tradiţie în fotbalul românesc".
Fostul internaţional Viorel Moldovan a participat vineri la un meci demonstrativ pe Stadionul Dinamo, disputat între o selecţionată a "Generaţiei de Aur" şi una formată din parlamentari, artişti şi ziarişti.
 
Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...