Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VladM

Adam Levine: 'E un vis devenit realitate'. Maroon 5 a inceput inregistrarile unui nou album

Recommended Posts

Adam Levine: 'E un vis devenit realitate'. Maroon 5 a inceput inregistrarile unui nou album
 
stire_9736_image.png

Trupa Maroon 5 au intrat in studio si au inceput inregistrarile pentru un nou album.

Fanii Maroon 5 se pot declara norocosi. Formatia lor de suflet a inceput lucrul la un nou album! Vestile bune nu se opresc aici, trupa urmeaza sa porneasca alaturi de Kelly Clarkson intr-un turneu pe teritoriul american, incepand cu data de 1 august
 

afis_maroon%205.jpg

  Adam Levine a facut cateva dezvaluiri in legatura cu nou material, solistul trupei Maroon 5 declarandu-se multumit de modul in care decurg lucrurile pana in prezent.
  "Piesele la care lucram acum merg, fara indoiala, pe un sound mai intunecat, poate un pic asemanator cu ceea ce am facut pentru albumul de debut <<Songs About Jane>>", a declarat si chitaristul James Valentine.
  Levine spune ca el si colegii sai de trupa inca se bucura de succesul albumului lansat anul trecut, "Overexposed", cel de-al patrulea album din cariera baietilor premiat cu un disc de platina. Albumul contine melodii ca "Payphone", "One More Night" si "Daylight".
  "E grozav sa ai un album pe care oamenii-l accepta si cu care se pot conecta. E un vis devenit realitate. E greu de crezut ca cineva poate fi lovit de noroc a doua, a treia sau a patra oara", a declarat Adam Levine.
  Pana cand viitorul material semnat Maroon 5 va fi lansat, poti asculta mai jos piesa "The man who never lied", pe care Moga a compus-o impreuna cu Adam Levine si cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado. Enjoy!

 

>> CLICK PENTRU A ASCULTA MELODIA "The man who never lied " <<

Sursa : MTV Romania

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...