Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

luc1aw

Drama pentru un dinamovist! Accidentat cu CFR Cluj, si-ar putea incheia definitiv cariera! Verdictul crunt dat de doctori:

Recommended Posts

drama-pentru-un-dinamovist-accidentat-cu

Catalin Munteanu trece prin momente extrem de grele. Ajuns la 34 de ani, mijlocasul dinamovist, unul dintre oamenii cheie ai echipei in ultimele sezoane, ar putea sa isi incheie definitiv cariera dupa ultima accidentare suferita, anunta Digisport.

Schimbat in minutul 23 al meciului de la Cluj, cu CFR, Munteanu este suspect de o ruptura a ligamentelor incrucisate ale genunchiului drept si ar urma sa fie ajunga in cursul zilei de astazi la Istanbul pentru a fi operat.

Cert este ca Munteanu, in cazul in care va ajunge la 'cutit', va rata finalul de sezon, iar o revenire a acestuia ar putea fi mult ingreunata, procesul de recuperare fiind extrem de greu si de lung.

In varsta de 34 de ani, Catalin Munteanu a fost legitimat de-a lungul carierei la Steaua, Salamanca, Atletico Madrid, Espanyol Barcelona, Dinamo Bucuresti si FC Brasov.

De asemenea, mijlocasul are si 17 selectii la echipa nationala.

 

Sursa : Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat de acest jucator , un mare jucator pentru Dinamo dar si pentru fotbalul romanesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat .. Chiar daca nu tin cu Dinamo , ar fi o pierdere foarte mare in primul rand pentru club si dupa chiar pentru fotbalul romanesc dupa cum a zis si KamiKaze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu erau de ajuns problemele de la mijloc, acum ca a venit accidentarea lui Catalin Munteanu lucrurile stau mult mai prost deoarece sunt foarte putini jucatori din lotul lui Dinamo care pot juca pe acest post. Ii doresc insanatosire grabnica si sper sa se recupereze cat mai repede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa isi revina cat mai repede si sa isi faca un meci de retragere la Dinamo. Nu e prea placut sa iti inchei cariera de fotbalist printr-o accidentare, fie ea si la 34 de ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...