Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ArSsurA

"În momentul ăsta nu se pune problema să fiu noul patron al Rapidului" Gruia Stoica i-a premiat pe rapidişti. Reacţia omului de afaceri

Recommended Posts

gruia-stoica-andone.jpg?width=610

Gruia Stoica, omul de afaceri căruia acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a propus să cumpere gruparea giuleşteană, i-a premiat, vineri, pe jucătorii rapidişti pentru evoluţia din meciul cu Steaua, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii I.
 

"Pentru abnegaţia, devotamentul şi spectacolul pe care l-au oferit duminică la meciul cu Steaua, am decis să le fac o premiere. Nu cred că suma contează, contează şi gestul, pentru că în locul meu putea să fie orice bun român pentru a susţine echipa Rapid. Jucătorii au fost plăcut surprinşi, mi-au mulţumit şi atât. În acest moment nu se pune problema să fiu noul finanţator sau noul patron al clubului Rapid. Domnul Copos este în continuare acţionarul majoritar al clubului", a declarat Gruia Stoica la ieşirea de la baza Pro Rapid.

Fotbaliştii echipei Rapid vor pleca vineri după-amiază spre Constanţa, pentru partida cu Viitorul de sâmbătă, după ce la începutul acestei săptămâni anunţaseră că nu se prezintă la meci din cauza restanţelor salariale pe care le au de primit.

"Jucătorii au hotărât să facă deplasarea, vom juca meciul cu Viitorul", a declarat, vineri, pentru agenţia MEDIAFAX, antrenorul Marian Rada.

  Din lot va lipsi mijlocaşul Ştefan Grigorie, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, chiar dacă a acuzat o răceală puternică în această săptămână, atacantul Daniel Pancu va face deplasarea la Constanţa.

Fotbaliştii echipei giuleştene au anunţat la începutul acestei săptămâni că nu se vor antrena şi nu se vor prezenta la următorul meci, programat, sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul Constanţa, dacă nu le vor fi achitate restanţele salariale.

Aceasta este a doua grevă a jucătorilor rapidişti după ce în zilele de 1 şi 2 aprilie au refuzat să participe la antrenamentele organizate la baza sportivă Pro Rapid. Fotbaliştii au protestat astfel faţă de planul de reorganizare al clubului giuleştean, aflat în insolvenţă, care prevede ca din salariile pe 3 luni şi jumătate, restante de anul trecut, să primească doar 10 la sută în urmăorii trei ani. De asemenea, fotbaliştii reproşează conducerii neplata salariilor pe lunile februarie şi martie.

 

Sursa : www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...