Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Personajele din Injustice: Gods Among Us (2)

Recommended Posts

505.jpeg

 

Daca in articolul anterior am prezentat prima parte a listei de personaje jucabile din Injustice: Gods Among Us, a venit randul unor nume la fel de celebre, precum Harley Quinn, The Jocker, Superman si Wonder Woman.

Harley Quinn, pe numele ei adevarat Dr. Harleen Quinzel, a fost o psihiatra model in Arkham Asylum pana l-a intalnit pe Jocker. S-a indragostit de el si a intrat in lumea interlopa, fiind caracterizata printr-o inteligenta remarcabila si o vointa greu de imaginat. Chiar daca nu are super puteri, Harley Quinn este un adversar redutabil si este cel mai imprevizibil personaj.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NQIiir_kvLw

 

 

Hawkgirl s-a nascut pe planeta Thanagar si a devenit ulterior unul dintre cei mai decorati ofiteri de pe Pamant. Poseda arme din aliaje misterioase, are posibilitatea de a zbura si se vindeca mult mai repede decat orice pamantean. Hawkgirl este dedicata dreptatii si urmareste orice nelegiuit care incearca sa raneasca oamenii onesti.

The Joker este cunoscut drept cel nebun dintre nebuni, Arham Asylum fiind cea mai potrivita casa pentru el. Este imprevizibil, are o rautate iesita din comun, o inteligenta periculoasa si poate fi numit haosul in persoana. Motivele sale sunt oarecum neclare, de multe ori alegand sa puna in pericol multe vieti doar pentru distractie.

Killer Frost, pe numele ei adevarat Louise Lincoln, este o eroina negativa care si-a capatat puterile dupa ce a fost inchisa mult timp intr-o camera frigorifica. Aceasta si-a dezvoltat abilitatea de ingheta pe oricine, fiind foarte periculoasa in infruntarile unu contra unu.

Lex Luthor, pe numele sau adevarat Alexander Joseph Luthor, este principalul inamic al lui Superman. Nu poseda puteri supranaturale, dar inteligenta si puterea financiara il face un adversar de temut. Costumul sau este o aderata opera de arta, facand din Lex Luthor un adevarat tanc pe doua picioare. De-a lungul istoriei sale (a fost creat initial in 1940), Lex a reusit sa ajunga si presedintele Statelor Unite ale Americii.

 

 

 

Nightwing este intruchiparea lui Robin, protejatul lui Batman, care s-a desprins de acesta pentru a lupta singur de partea dreptatii. Nu are puteri, dar antrenamentul au facut din el un adevarat acrobat si un luptator desavarsit. Foloseste multe gadget-uri, o parte provenind din arsenalul lui Batman.

Raven este ju######te om, ju######te demon, fiind fiica lui Trigon, un adevarat personaj antagonic interdimensional. Raven a trecut de partea binelui, avand puteri psihice si telechinetice demne de invidiat. Poate controla energia, emotiile si char umbrele.

 

 

 


Shazam este de fapt un baiat orfan, Billy Batson, a carui viata s-a schimbat in momentul in care a intalnit un batran vrajitor care l-a invatat un singur cuvant: Shazam!. Prin rostirea acestuia, Billy devine un adevarat super erou adult, fiind binecuvantat cu intelepciune, putere, forta, curaj si viteza.

Sinestro este un personaj negativ, care s-a transformat dintr-un aparator al dreptatii intr-un adevarat dictator. Sinestro este de pe planeta Korugar si a fost pentru mult timp membru al fortelor Green Lantern. Sinestro si-a facut ulterior propriile trupe, fiind un adevarat tactician obsedat de controlul celor din jur.

Solomon Grundy este un zombi in toata regula, fiind un personaj care a tot aparut prin seriile DC Comics incepand cu anul 1944. Acesta este aproape nemuritor, avand posibilitatea sa tot revina la viata chiar daca pare initial infrant. Este unul dintre cei mai de temut inamici ai lui Batman si Superman.

Superman este eroul care are nevoie de putine cuvinte, fiind cunoscut de toata lumea. Vine de pe planeta Kripton si poate zbura, are o putere incredibila, se poate vindeca miraculos si poate observa chiar caldura. Sa nu mai vorbim de Lois Lane ...

Wonder Woman este adevarata amazoana a acestui joc, fiind inventata in anul 1941. Nascuta in Themyscira si cunoscuta si ca Diana of Themyscira, Wonder Woman lupta pentru bine, justitie si pace. Este puternica, luptatoare si o adevarata stratega, fiind o cunoscatoare a multor tipuri de lupta, inclusiv a artelor martiale amazoniene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...