Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Fosta sotie a lui Charlie Sheen, actrita Denise Richards a ajuns de nerecunoscut

Recommended Posts

Fosta sotie a lui Charlie Sheen, actrita Denise Richards a ajuns de nerecunoscut

 

93000428.jpg

 

 

 

Candva una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrita Denise Richards i-a ingrozit pe fani dupa ce papparazzi au surprins-o intr-o ipostaza deloc flatanta. Actrita de peste 40 de ani a exagerat cu slabitul si a ajuns numai piele si os.


Fosta sotie a lui Charlie Sheen i-a speriat pe fani dupa ce a aparut mult prea slaba si cu o silueta scheletica pe strazile din California. Actrita de 42 de ani a exagerat cu slabitul si nu mai are formele care au pus-o pana acum in topul celor mai dorite femei din lume.



Insa Denise spune ca nu e ingrijorata de cum arata si ca nu exagereaza cu nimic: "Atunci cand fac sport nu o fac ca sa slabesc, ci ca sa raman sanatoasa si puternica. Nu sunt obsedata sa fiu mereu machiata sau sa arat intr-un fel de fiecare data cand ies din casa. Probabil ca sunt mereu surprinsa de paparazzi in ipostaze in care nu arat foarte aranjata, dar asta se intampla pentru ca duc o viata normala, ma duc la cumparaturi, la alergat, in parc cu copiii." a spus actrita in urma cu cateva luni.

Frumusetea ei naturala n-a trecut neobservata. In decembrie 2004, a aparut intr-un pictorial nud in revista Playboy, la doar 5 luni dupa ce a nascut. Revista FHM a inclus-o pe pozitia a doua in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, iar revista Men's Health a numit-o una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile.

 

 

79414059.jpg

 

Actorul Charlie Sheen a fost cel care a reusit sa o aduca in fata altarului, insa comportamentul sau haotic a facut-o pe actrita sa divorteze de el. Sheen si Richards s-au casatorit in 2002, dupa ce au jucat impreuna in "Good Advice" si "Scary Movie 3". Au impreuna doua fiice, Sam, nascuta in 2004, si Lola, nascuta in 2005, an in care cei doi au decis sa incheie relatia.

 

 

51827766.jpg

 

25172336.jpg

 

 

Pe plan profesional, Richards nu prea mai are proiecte in viitorul apropiat. Anul trecut a aparut alaturi de Charlie Sheen in noul sau serial, Anger Management, unde a jucat rolul unei foste iubite. Iar in 2013, actrita pregateste un nou serial, Twisted, pentru care filmeaza in aceasta perioada.

 

 

Sursa : hmultiplex.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...