Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Soldier Front 2

Recommended Posts

222.jpeg

 

Soldier Front 2 este un joc gratuit anuntat de Aeria Games si Dragonfly, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru PC. Titlul va fi un shooter free to download si free to play, fiind sequel-ul lui Soldier Front 1, cunoscut de multi si ca Special Force.

Actiunea are loc in anul 2020, intr-o lume in care Uniunea Europeana s-a prabusit, iar Statele Unite ale Americii s-a retras din actiunile geopolitice, in incercarea de a-si revitaliza economia subreda. Doua noi superputeri au umplut golul lasat de ce UE si SUA, acestea fiind China si Rusia. Lumea se afla in toiul unui nou Razboi Rece, in care politicienii amenintasi fac apel la pace in acelasi timp, iar fortele de elita duc razboiul in spatele cortinei. Pe langa aceasta situatie, niste creaturi cu origini neidentificate, numite Xanthids, au inceput sa faca ravagii in Antarctica si incearca sa-si extinda teritoriul atacand noi si noi zone.

Soldier Front 2 va avea parte de un gameplay fast paced, de clanuri, rank-uri si misiuni pentru cresterea acestora, precum si de posibilitatea de upgrade a armelor si echipamentului.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wxMvbAtvgaw

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...