Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Câinii" umplu Arena Națională cu Steaua. Vânzări mari la bilete, din prima zi !

Recommended Posts

34610r7.jpg

 

 

 

Primul derby Dinamo - Steaua organizat de "câini" pe Arena Națională a stârnit mare interes printre fanii roș-albilor.

Dinamoviștii au cumpărat 8.000 de bilete la meciul cu rivala tradițională, în primele 24 de ore de la punerea lor în vânzare. Se estimează că le vor epuiza pe toate până la meciul programat pe 10 mai, de la ora 21:00.

Tichetele pot fi achiziționate online pe site-ul biletedinamo.ro și au prețuri cuprinse între 15 de lei, la peluze, în inelul 3, și 700 de lei, la loje.

 

Derby-ul fotbalului românesc, dintre Dinamo și Steaua, se joacă vineri, 10 mai, la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp REAL pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

Sursa : DigiSport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La acest derby , va fii o zi speciala pentru steaua , din ce am inteles la TV steaua trebuie sa castige obligatoriu cu Pandurii , ca sa petreaca titlul cu numarul 24 in derbyul romaniei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca e Dinamo - Steaua ( ar fi la Dinamo acasa ), cred ca pe National Arena vor fi stelisti in proportie de 70% din totalul spectatorilor prezenti. Eu as vrea sa fie spectacol pe teren, multe goluri marcate, si fara incidente atat pe teren cat si in tribune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...