Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Robert Downey Jr., pe cale sa primeasca un onorariu RECORD de 100 milioane de dolari

Recommended Posts

Robert Downey Jr., pe cale sa primeasca un onorariu RECORD de 100 milioane de dolari

 

 

45415338.jpg

 

 

Robert Downey Jr. este pe cale sa devina cel mai bine platit actor din istoria Hollywoodului daca va primi din partea producatorilor francizei "The Avengers" un onorariu de 100 milioane de dolari pentru a interpreta rolul Tony Stark in urmatoarele doua filme din aceasta serie.



Artistul in varsta de 48 de ani a jucat rolul super-eroului Iron Man, alias Tony Stark, in trilogia "Iron Man" si in primul film din seria "The Avengers" si, daca producatorii acestei serii vor accepta onorariul cerut de actor pentru a juca acelasi rol in alte doua continuari, atunci Robert Downey Jr. va deveni cel mai bine platit actor din istoria Hollywoodului, relateaza contactmusic.com.

Agentul starului american se va intalni in saptamanile viitoare cu directorii companiei Marvel pentru a negocia acest contract. Potrivit agentului acestuia, actorul american ar putea primi un onorariu record de 100 milioane de dolari, pe langa procentul de 7% din incasarile mondiale pentru filmele in care joaca, pe il primeste deja in baza contractului anterior.

Robert Downey Jr. a dezvaluit la inceputul acestei luni ca directorii de la Marvel Studios s-au simtit foarte jenati dupa ce el a confirmat in public ca a primit un onorariu de 50 milioane de dolari pentru primul film din seria "The Avengers".

 

Sursa : hmultiplex.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...