Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Narcotic Sound and Christian D sunt pregatiti de distractie! Cum suna 'Tara Song', cel mai nou single al baietilor - AUDIO

Recommended Posts

Narcotic Sound and Christian D sunt pregatiti de distractie! Cum suna 'Tara Song', cel mai nou single al baietilor - AUDIO

 

 

stire10004image.jpg

 

Se pare ca baietii de la Narcotic Sound and Christian D sunt pusi pe treaba si in vara aceasta, iar noul lor single promite sa te ridice in picioare inca din prima secunda.

 

 

Compus in studiourile "Narcotic Creation", "Tara Song", noul single al celor doi baieti, este o piesa dance cu influente latino intr-o armonie perfecta cu acordurile pline de energie ale trompetei.

 

 

 

 

"Istoria Tara Song a inceput prin februarie, intr-o seara in care afara ningea si noi ne faceam planuri de vara. Ne distram in studio cu niste pahare pe care le loveam cu o lingurita. Sunetele pe care le produceau ne-au inspirat si au devenit primele note din tema Tara Song", poveste Marius.

"Frumusețea acestei piese consta si in simplitatea ei; indiferent de varstă, sex sau naționalitate, Tara Song este pe placul tău", completeaza Christian D.

 

 

Asa cum ne-au obisnuit cu toate piesele pe care le-au lansat, "Tara Song", cel mai nou single Narcotic Sound and Christian D este o piesa fresh, originala si plina de energie, care va rasuna in difuzoare intreaga vara.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...