Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Ziua in care Becali se poate prabusi de tot: AZI se da verdictul in Dosarul Valiza! Piturca si Teia Sponte au ajuns la Tribunal! MM a venit sa-l susti

Recommended Posts

09.00 Selectionerul Victor Piturca a ajuns la Inalta Curte insotit de Teia Sponte. Cei doi isi vor afla si ei astazi verdictele.

Urmeaza sa ajunga si patronul Stelei incatusat.

8:22 Becali va fi adus de politie in catuse in fata judecatorilor de la Inalta Curte, unde este judecat pentru dare de mita si fals in inscrisuri, scrie Adevarul. Procurorii anticoruptie au facut recurs la decizia pronuntata pe 17 aprilie, cand completul Curtii Supreme a decis achitarea patronului Stelei.

UPDATE 8:08 Steaua nu tremura pentru locul in Liga I sezonul viitor, anunta PRO Sport. Derby-ul cu Rapid din B devine astfel imposibil! Steaua a fost judecata de 3 instante sportive in Dosarul Valiza, ultima dintre ele anuland deciziile Comisiei de Disciplina. Dupa lovitura primita saptamana trecuta, atunci cand a fost condamnat la inchisoare pentru urmatorii trei ani in 'Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN', Gigi Becali ar mai putea primi o veste crunta.

Astazi se judeca recursul in dosarul Valiza, in care patronul Stelei risca sa primeasca o marire a pedepsei de 3 ani pe care o are in prezent. Mai exact, in cazul in care va fi dictata o condamnare sub cea de acum (3 ani), exista riscul ca judecatorii sa dicteze un spor de pedeapsa. "Se pot adauga sase luni, se pot adauga 18, depinde numai de concluzia la care ajung judecatorii", au anuntat surse judiciare. Becali va fi aduiat la Rahova.

Dosarul 'Valiza' se afla in faza de recurs, dupa ce procurorii anticoruptie au atacat decizia de achitare a inculpatilor. Reprezentantii instantei supreme au anuntat ca Gigi Becali va fi audiat la Penitenciarul Rahova, iar o decizie finala este asteptata pe parcursul zilei de luni. In dosar mai sunt judecati si Victor Piturca, pentru favorizarea infractorului, dar si Teia Sponte, pentru complicitate la dare de mita.

 

Sursa:www.Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles ca s-a încheiat audierea lui Gigi Becali, iar acum se aşteaptă verdictul. Procurorii au cerut 4 ani pentru de închisoare pentru Gigi Becali şi 2 ani cu suspendare pentru Teia Sponte şi Victor Piţurcă. "Cazul Valiza" nu îşi va găsi în această seară finalitate. Judecătorii au decis ca verdictul final să rămână în pronunţare, urmând ca deciziile finale să fie anunţate pe 4 iunie.

 

Dragomir a spus ca echipa Steaua nu va avea deloc de suferit de pe urma acestui dosar. Raman si eu la aceeasi parere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...