Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Jessie J, Big Sean si Dizzee Rascal prezinta piesa 'Wild'

Recommended Posts

Jessie J, Big Sean si Dizzee Rascal prezinta piesa 'Wild'

 

 

stire10085image.jpg

 

 

Daca zile trecute Jessie J le-a prezentat fanilor un teaser al noului sau single, a venit momentul ca antrenoarea de la "The Voice" sa lansezae integral piesa "Wild".

Varianta acustica a piesei "Wild" interpretata de Jessie J a impresionat publicul, fanii fiind foarte entuziasti fata de noul material.

Jessie J nu a pierdut timpul si a filmat si un videoclip pentru acest nou single. Emil Nava este cel care s-a ocupat regia clipului, iar Ammo a fost cel care a asigurat partea de productie. Vezi si tu mai jos cum arata cel mai nou material care ii va asigura lui Jessie J succesul pe scena internationala!

 

 

 

 

Artista lucreaza intens la un nou album, al carui nume va fi dezvaluit atunci cand piesa "Wild" va ocupa primele pozitii ale topurilor de specialitate.

Este cunoscut faptul ca Jessie J are o relatie speciala cu sustinatorii sai si nu pierde nicio ocazie de a le arata cat de mult ii apreciaza. Recent, artista le-a transmis un mesaj de multumire tuturor celor care ii sunt alaturi si ii asculta muzica.

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...